Vad är en inre Frame Ryggsäck?

I strävan att ta med allt vi behöver, samtidigt som backpacker, även när vi håller lasten så lätta som möjligt, kom någon på idén om en inre ram ryggsäck. Här är några allmänna upplysningar om den inre ram ryggsäck, och vad du kan göra med den.

En intern ram ryggsäck är en stor ryggsäck som inte innehåller någon typ av utanför ramen, utan förlitar sig på en mycket enkel och lätt interiör ram för att hålla formen på ryggsäcken intakt, samtidigt som de ger tillräckligt utrymme för alla backpacking essentials. Ofta, ryggsäckar av detta slag har ramar som är tillverkade av lätt men segt plast, eller en lätt metall som aluminium. De avsnitt som utgör ramen för den inre ram ryggsäcken kommer ofta att vara tillräckligt flexibel för att forma till konturerna av bärarens rygg, vilket gör ryggsäcken lättare att ta för långa distanser. Förutom de ljusa ramen segment, är det inre av det inre ram ryggsäcken oftast förstärkt med en serie tyg remsor som fungerar som en sammanlänkande nätverk inom flocken själva. Dessa band hjälpa till att stödja ramen upprätthålla strukturen på den interna ram ryggsäck, och även göra det lättare att packa enheten för en jämn fördelning av vikt. Till skillnad från ryggsäckar med en yttre ram, finns det inget på utsidan av en intern ram ryggsäck att tillåta tillsats av andra objekt genom klippning till ringar och andra enheter på utsidan av förpackningen. Allt material som du vill ta med måste säkerställas inom den inre ramen ryggsäcken. Om den inre ramen ryggsäck är beredd på rätt sätt, kommer det inte vara något som rör sig under vandringen, så viktfördelningen bör vara konstant.

Den inre ram ryggsäck är ett perfekt val för en lång vandring eller backpacking genom terräng där det kan finnas filialer och undervegetation som fastnar på en extern stil pack, eller något som är ansluten till Pack. Eftersom allting är tryggt undanstoppad i den inre ramen ryggsäck, ingenting kan fastna eller bli utsatta för de fakta som du reser. Resultatet är att allt innehåll i ditt inre ram ryggsäck är så frisk och redo att använda när du lagt dem i påsen. Denna särskilda attribut är en anledning till att den inre ramen ryggsäck har överträffat de äldre ryggsäcken typerna i popularitet, och kommer troligen att bli mer populärt under de kommande åren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.