Vad är en fjärrkontroll Golf Caddy?

För golfare som vill få motion genom att gå kursen men är inte tokig sig klubbor eller dra dem på en vagn, en avlägsen golf caddy kan vara svaret. En avlägsen golf caddy är antingen en batteridriven mini-fordon eller en vagn stil caddy som följer diskret bakom, bär din väska golfklubbor för dig. Mini-fordon handsfree-modeller, när vagnen stil caddies är fjärrkontrollen modeller. Om du vill använda en handsfree-remote golf caddy, bär golfspelare en liten sändare på hans eller hennes bälte. Caddy använder sändaren som en vägledning ledstjärna att följa golfare utan åtgärder från användaren. Det finns ingen handhållen kontroll att utöva, och ingen manuell styrning eller vägledande. Bara gå kursen och lät Caddy följa efter.

Handsfree-golf Caddy är programmerad att stanna om sex fot (två meter) bakom golfare, oavsett trafikerar uppåt eller nedåt. Elektromagnetiska bromsar säkerställa Caddy stoppar eller bromsar när det behövs, vilket eliminerar risken för omkörning golfaren på en negativ lutning. Generellt drivs av två 12-volts djupcyklingsbatterier har fjärrkontrollen golf caddy mycket juice. Dual rundstrålande hästkrafter elmotorer är utrustade med egna redskap huvuden att maximera vridmoment i förhållande till vikt. Detta ger inte bara effektiv dra, men också tillåter fordonet att röra sig i sidled och framåt eller bakåt, observation varje rörelse golfaren gör.

Fjärrkontrollen Golf Caddy bälte sändaren är ungefär lika stor som en personsökare. Kommunikation mellan sändare och Caddy är stabil över broar, genom tunnlar, eller i alla typer av väder, inklusive molntäcke eller regn. Fjärrkontrollen golf Caddy är förprogrammerad för att fungera felfritt, men vissa parametrar är inställbara, såsom avslutande avstånd.

Handsfree-fjärr Golf Caddy rymmer en golfbag och har olika förvaringsutrymmen och hållare för tillbehör som tees, bollar, scorecard, blyerts, och drycker. Den har även ett fack för en handväska eller ryggsäck, och en inbyggd plats för att ta en paus i väntan på att partiet framåt för att spela igenom. Ett tryck på en knapp på sändaren slutar Caddy så att du kan dra en klubb ut eller ta en paus.

Medan handsfree-fjärrkontrollen golf Caddy är trehjuliga mini-fordon med en "side-car" typ form, andra avlägsna caddies golf likna enkelt dra vagnar utrustade med motorer. Denna typ av fjärrkontroll golf caddy har en antenn nära handtaget, och styrs av en handhållen apparat som måste anmälas vid antennen att flytta vagnen. Det blir kompromisser för att välja någon av modellerna. Handsfree-remote golf caddy väger över 100 pounds (45kg) och inte "lägga bort" eller kollaps. En liten släpvagn med en droppe grind kan krävas för att transportera den till kursen, men du kan rulla Caddy till och släpvagnen genom att engagera sändaren och justera avslutande sträcka.

Vagnen-style remote golf caddy viker undan som en standard golfbil och passar i de flesta standardstorlek stammar eller baksidan av en SUV. Motorerna tyngd, så räcker batteriet, som har att hålla sig upprätt. Denna typ av fjärrkontroll Golf Caddy väger ungefär 25 pounds (11kg).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.