Vad är en ellipstränare?

löpband maskiner ge sina användare en stor kardiovaskulär träning. Däremot kan påverkan på lederna när du använder löpbandet vara mycket skadlig. Om du har drabbats knä eller skadade fot, får löpband inte vara ett alternativ för dig. En ellipsentränare ofta visar sig vara ett mycket bättre val. och en särskild plats eller jogger är bättre med hjälp av ett löpband, för dem som inte vill springa ett maratonlopp, utan bara vill få en bra träning och bygga några uthållighet är ellipsentränare ett utmärkt alternativ. Elliptical maskiner som utnyttjar flyttar styret liksom flytta pedalerna ger användaren full body workout. Löpband, å andra sidan, fokuserar främst på underkroppen.

Studier har visat att ellipstränaren tillåter användaren att bränna samma mängd kalorier som på ett löpband, men med mycket mindre ansträngning. Detta bör vädja till alla som vill bränna de överskridande kalorier och ner i vikt. En ellipstränaren perfekt för seniorer som leder kunde inte uthärda konsekvenserna av ett löpband, eller för dem i rehabilitering med ben-, fot eller gemensamma problem. Dessa maskiner har också förmågan att lägga till variation i ditt kardiovaskulära träning. Inte bara många ellipsentränare maskiner gör att användaren kan öka eller minska lutningen och intensitet men också göra det möjligt för användaren att med en bakåt såväl som framåt. Vardera riktningen mål en annan uppsättning muskler, ger kroppen en fylligare och mer noggrann träning. Denna mångsidighet tillför en dimension till ellipstränare som saknar motstycke av löpband.

ellipstränaren en stor maskin för alla som vill komma i form eller rehabilitera en skada . Allteftersom populariteten för dessa träningsmaskiner ökningar de kan hittas i större antal i fler och fler gym. Många gym erbjuder gratis prov Medlemskap-dra nytta av detta kan vara ett bra sätt att bli personligen bekanta med en ellipsentränaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.