Vad är en camping vatten reningsverk?

När camping i naturen, är drickbart vatten inte alltid tillgänglig. Vatten som ser rent kan fortfarande vara fyllda med bakterier eller parasiter. Dessa bakterier eller parasiter kan framkalla kräkningar eller diarré som snabbt leder till uttorkning. Rinnande vatten är alltid det bästa alternativet men det finns fortfarande inga garantier. Det är bäst att göra en vattenrenare med dig när vandra eller camping att göra vatten tillgängligt att dricka. kan en campingplats vattenrenare finns på varje friluftsliv butik. Camping vatten Purifiers är dyrare än ett vatten filter men de är också mycket effektivare och producerar rent vatten utan föroreningar. Förutom att ta bort föroreningar, vatten renare också förbättra smaken på vattnet.

utseendet av en vattenrenare förefaller relativt enkelt. Den har en handhållen pump och ett intag slang som placeras i ett vattenområde, såsom en sjö, damm, bäck eller flod. Den vattenrenare fäster vid en vattenflaska men kan också hållas över en kopp eller kruka, om vattnet används för matlagning.

Insidan av vattenrenare är där den komplexa processen börjar. När vattnet sugs in i vattenrenare, är det drivs genom ett filtreringssystem att ta bort större sediment och organismer. Filtersystemet vanligtvis består av aktivt kol. Den passerar sedan genom en jod system där fina sediment och mikroorganismer avlägsnas. Vattnet är sedan tömmas i vattnet flaska eller annan behållare där man kan drack säkert.

Vatten purifiers säljs i olika storlekar och stilar för att möta alla typer av utomhusaktiviteter fritidsaktiviteter. Alla vattenfilter arbeta effektivt för bil camping men när vandring och backpacking, storlek och vikt är en avgörande faktor. Lite vatten Purifiers är lätta och tillräckligt små för att passa i en dag pack för vandrare.

En vattenrenare är en nödvändighet när camping, vandring och backpacking. Tyvärr, på grund av deras komplexa delar, vatten renare går sönder. Det rekommenderas att bära tabletter vattenrening med dig som back upp till vattenrenare. En vattenrening tabletter kan innehålla jod, halazon eller klor som renar en litern vatten. Det kan lämna en dålig smak, men du kommer inte bli sjuk av att dricka förorenat vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.