Vad är en bärbar Generator?

En portabel generator är en gas-eller dieseldrivna anordning som ger tillfällig elkraft. Motorn blir en liten turbin, som i sin tur skapar användbara el upp till en viss nivå av wattal. Användarna kan ansluta elektrisk apparat eller verktyg direkt i generatorn uttag, eller den bärbara generatorn kan professionellt kabelansluten till sub-panel med en hem.

Många konstruktion team använder en bärbar generator till elverktyg och ljus på en avlägsen plats. Sport tjänstemän kan också ta in en portabel generator till stöd i natt spela eller att köra en elektronisk timer /resultattavla. Vanligast, invånare och företag lämnas utan ström efter ett väderförhållande kommer att använda en bärbar generator för att hålla vitala apparater drift. En portabel generator vanligtvis har tillräckligt med ström för att hålla en frys, kylskåp, tv och några lampor fungerar. Eftersom en portabel generator använder en förbränningsmotor för att generera elektricitet, måste den ha flera tillsynsmyndigheter ombord. Motorn måste vända vid 3600 rpm för att generera standard 60Hz med växelström i Nordamerika hem. För att kontrollera motorns varvtal, en bärbar generator använder en "guvernör" som mekaniskt håller motorn från snurrar för fort. En spänningsregulator håller även produktionen vid 120 volt, vilket håller elmotorer från brinnande ut.

Av säkerhetsskäl måste en bärbar generator drivas under torra förhållanden i ett ventilerat uteserveringen. Kolmonoxid rök kan bygga upp från avgassystemet för generatorn motor, så inomhus bör inte användas oberoende av ventilationssystemet. Touching en arbetsgrupp portabel generator med våta händer kan orsaka elektriska stötar. Ett kapell kan placeras över en generator för att skydda den från väder och vind, men marken under det bör vara torr.

är en portabel generator för att vara ett tillfälligt elektrisk generator, mätt i timmar för användning i stället för dagar. Storleken har betydelse när det gäller kapaciteten hos alla bärbara generator. Nyckeln mätning wattförbrukning. Alla elektriska motorer behöver mer kraft för att starta än att köra. Innan du ansluter apparater till generatorn, summerar det totala antalet watt alla av dem kommer att kräva. Denna information bör finnas på en skylt nära kontakten. Jämför detta antal till wattal ratingen för bärbara generator. Generatorn behöver producera lika eller högre belopp wattal för att arbeta säkert. Detta kan innebära att offra använda en luftkonditionering till förmån för ett kylskåp. En större bärbar generator med ett högre wattal betyg betyder mer tillgänglig effekt för högre wattal verktyg och apparater.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.