Vad är en Suicide Squeeze?

Ett självmord squeeze är en hög risk, hög belöning offensiv spela baseball. Självmord squeeze är en variant av squeeze play, som inträffar när bollen är bunted med en löpare på tredje och mindre än två outs. I en normal klämma spelar, löpare på tredje väntar tills kontakt görs innan du kör hem, vilket eliminerar de flesta risker men ökar chanserna att han kommer att kastas ut på plattan. I ett självmord klämma, bryter löpare till hemmet så snart planen kastas. Det ökar sannolikheten för att köra kommer göra, eftersom löpare kommer att ligga närmare hem innan bollen är ställt. Det ökar också risken för misslyckande. Pjäsen kallas självmord klämma för om smeten inte får sin fladdermus på bollen, kommer löpare från tredje lätt tagged genomförts av Catcher.

framgång självmord squeeze, då , bestäms av smeten. Om han missar bollen helt, kommer löparen kommer hem vara ute. Om han bunts bollen, men dyker det upp så att den kan fångas i luften, kommer han att vara ute och löpare har ingen möjlighet att återvända till tredje inför en dubbel spelar omvandlas. Bollen måste bunted ordentligt för självmord klämma sig vara effektiva.

Om bollen är bunted rätt sätt är det nästan omöjligt att förhindra en körning från räknandet på självmord klämma. Pjäsen är normalt bara har försökt med en snabb löpare på tredje bas, och en välplacerad bunt ofta leda till att löparen passerar INNEMÅLET innan bollen kan till och med ställt upp. Självmord squeeze måste prövas med färre än två outs, men eftersom degen kommer nästan alltid att kastas ut i början.

Den självmord squeeze är en pjäs sällan försökte i baseball, om inte för annat så för att situationen kommer upp så sällan. Normalt, om en löpare är på tredje bas med färre än två outs, kommer smeten ges i uppdrag att slå normalt på grund av att springa kunde poäng på en normal grund boll eller en djup boll flyga, och de spelar inte i behov av risken för självmord squeeze. Men om cyklisten på tredje är speciellt snabb, och om smeten är en svagare torped som kanske inte slå en fluga bollen tillräckligt djup för löpare gör mål eller som riskerar att slå ut, är det självmord pressa mer sannolikt kommer att användas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.