Vad är en Pitching Machine?

En pitching maskin kastar baseballs till en smet så att han kan arbeta på att bli en bättre torped. Basebollspelare från gymnasiet leden på upp till proffsen använder pitching maskiner för vadd praktiken. Slagburar finns också på många rekreationsmöjligheter hela USA. Här spelare från åldern 5 år och uppåt kan använda sig av pitching maskiner. Efter smet insättningar ett mynt eller symboliskt, kommer maskinen att kasta en plats ungefär var 10 sekunder. Dessa burar är beskrivna med hastigheter utrustad för alla, från långsam, medel, snabb, till Major League-där pitching maskinen levererar en boll på ungefär 90 miles per timme (40 meter per sekund). I live MELLANFODER praktiken kommer en kruka eller buss kasta baseballs till stadsområden som svinga sina fladdermöss vid kastat bollar. Live MELLANFODER metoden används för att komplettera användningen av pitching maskin och ge Hitters de känner för levande pitching. Pitching maskiner har avancerat till den punkt där de kan kasta inte bara fastballs, men curveballs, sliders och screwballs också.

pitching maskiner finns i en mängd olika stilar. Men de två populäraste maskiner är en arm åtgärd maskin och ett cirkulär hjul maskin. Armen åtgärder maskin simulerar leverans av en kruka och bär en boll i slutet av en konsol, ungefär som en hand skulle. Armen åtgärder maskinen levererar sedan bollen i en overhand rörelse. De runda hjulet Maskinen innehåller en eller två hjul att snurra ungefär som ett cykeldäck. Hjulen på dessa maskiner är vanligen anges i antingen horisontellt eller vertikalt mode. Med en rund maskin, skjuter en boll ut mot torped efter det matas in i hjulet eller hjulen.

Användning av pitching maskiner tillåter baseball spelarna möjlighet att få MELLANFODER praktiken på egen hand. Flesta MELLANFODER maskiner ställs in i en MELLANFODER bur, en nettas område som kommer att innehålla bollar efter att de drabbas. Genom att använda en pitching maskin och en vadd bur, kan Hitters få ett stort antal MELLANFODER reps utan att behöva dra andra spelare ut till en baseball fält eller slits ut armarna på laget krukorna eller tränare. Kostnaden för pitching maskiner varierar kraftigt. På high end, the popular två hjul, kannor modell är en mångsidig och tålig maskin som används av högskolor och yrkesverksamma. Låg kostnad Atec modeller är slitstarka och mer kostnadseffektivt vänligt för familjer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.