Vad är en Golf Swing Analyzer?

en golfsving analysatorn är en elektronisk anordning för att hjälpa golfare att förbättra mekanismerna för deras golfspel. Designad för golfspelare som vill förbättra sin golf betyg utan att spendera timmar på en golfbana, kan dessa enheter få uppmärksamhet till svänga fel och ge feedback på ett inomhusmiljön. Det finns två grundläggande typer av analysatorer golfsving : simple hem prylar och sofistikerade system finns på golf centers. Golfsving analysatorer kan variera våldsamt i pris, en grundläggande mekanism kan kosta hundra dollar, medan en Golf Center paket erbjuder en datorgenererat analys och undervisning kan kosta flera tusen dollar. kan Okomplicerad hem golfsving analysatorer köpas golfproffs affärer, sport butiker och på Internet. Den mest grundläggande golfsving analysatorn är en liten elektronisk apparat som kan fästas till en klubb skaft. Som svänger golfspelare i klubben, golfsvingen analysatorn register klubb hastighet och beräknar avstånd projektion.

För mer komplett respons, hem golf analysatorer finns med sofistikerade paket programvara. Riktningar varierar mellan olika företag, men detta är i allmänhet hur de fungerar:
  • golfaren register deras gunga på en video eller en digitalkamera.
  • här Swing information om kameran har laddats ner i ett datorprogram.
  • Speciella datorprogram analyserar hastigheten klubbhuvudet, klubbhuvudets vägen och klubbens ansikte vinkel.
  • Datorn förutspår avståndet och banan för bollen.
  • Ett datorprogram rekommenderar swing förbättringar. Vissa dataprogram kommer att ge en sida-vid-sida jämförelse av de inspelade swing till att en "perfekt swing. "

Golf centers erbjuder den mest omfattande och dyra analyssystem. För att få analysen sessionen inleddes, tar en golfare en golfboll på en tee box (vanligen inomhus). Normalt har tee rutan konstgräs och ett nät för att fånga golfbollarna efter att de har drabbats. Golfaren träffar en rad golf skott i nätet som en professionell kameraman poster gungan.

Precis som i hemmet version gungan omvandlas till en datorbild för utvärdering. Programvaran analyserar biomekanik av golfspelares sving. Förutom standard swing information, ger ett sofistikerat golf analyssystem feedback på kroppen anpassning, hållning, hand position och huvud rörelse. När du köper ett golfpaket sving analys kommer golfare får ofta en video eller CD för att ta hem samt utskrifter dator. Många golf centers tillhandahålla instruktioner om att förbättra någon svänga fel som upptäckts i analysen.

användas klokt, en golfsving analysator kan hjälpa frustrerade golfare bollen vidare med större noggrannhet och mer konsekvent.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.