Vad är en Flowlab Skateboard?

Vill du "surfa utan vågor, rida utan snö"? Det är förutsättningen för innovativ design i en Flowlab Skateboard. Det är också företagets motto. Denna kreativa design tillåter optimal prestanda i skateboard. Ungefär som ett flöde av en snowboard genom snö, ger Flowlab Skateboard större vrida gräns än genomsnittet skateboard. Istället för ungefär 25 grader, en Flowlab Skateboard kommer att "hugga" över 45 grader.

För er som inte vet skateboard eller snowboard, eller den jargong som används av dem som tycker om dessa sporter, carving hänvisar till hur föraren lutar sig in och nedskärningar varv. Med 45 graders skulpteras, kanten av brädet är mycket nära marken, och det möjliggör en mycket större smidighet. Den Flowlab Skateboard konstruktion i huvudsak är en simulering av snowboarding, inbyggd i en skateboard.

Vem skulle komma med en sådan revolutionerande design än någon som är intresserad skateboard eller liknande sport? Två människor som råkade ha ett intresse arbetat tillsammans för att utveckla en bättre råttfälla, eller i detta fall ett bättre skateboard. Pieter Schouten och Mike Simonian var rumskamrater, vänner, studiekamrater design och karl snowboard entusiaster. De två var besviken på skateboard erfarenhet jämfört med snowboard. De bestämde att det måste finnas ett bättre sätt att skateboard under varma väder eller under perioder då ryttarna vände sig till skateboarding, eftersom de inte hade tillgång till snö. Istället för typiska-och begränsad-skateboard, trodde de att de skulle införa spänningen och större smidighet i snowboard till en ny skateboard. Och gjorde de. var designad Flowlab Skateboard med ett patenterat system som använder fjorton hjul och inte använder gummi bussningar finns i typisk skateboards. Bristen på bussningar minskar motstånd betalas av föraren. Det förhindrar också att vingla effekten ofta förknippas med hög hastighet skateboard. Den Flowlab Skateboard varumärket inte sluta med en ny och förbättrad skateboard heller. Flowlab har också en styrelse som är gjord för att åka på snö. Den liknar en skateboard med fötterna. Användarna kan justera skidor uppskov för att få precis den rätta känslan.

Eftersom priserna är jämförbara med den typiska skateboard, många entusiaster tror att det är en produkt värd att prova. Många som har testat produkten säger också att Flowlab erbjuder en förstklassig kundservice och support. I själva verket är en hel del användbar information på Flowlab Skateboard webbplatsen, inklusive ett avgiftsfritt telefonnummer att ringa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.