Vad är en Fantasy Auktion?

En fantasi auktion är en metod för att välja spelare för ett lag i en fantasivärld Sports League. En fantasy auktion är en av två huvudsakliga metoder för att välja spelare för en fantasi lagsporter. Utöver auktionen stil utkast, den andra vanligaste metoden för att välja ut spelare är känd som en traditionell utkast.

A Fantasy Sports League består av en grupp av spelare, känd som ägare, som skapa och hantera grupper som består av nuvarande spelare i en Sports League. Ägare konkurrerar med varandra med hjälp av den statistik som genereras av spelarna på deras egna lag. Fantasy ligor kan hittas i nästan alla sporter, men den vanligaste idrotter med fantasi ligor tenderar att vara baseball, Americanfootball, fotboll, basket och hockey.

Beroende på idrottsgren och det särskilda ligan, finns det två huvudsakliga spellägen i fantasin ligor. Vissa ligor använder ett head-to-head spelstil där ägarna spela mot varandra direkt, med det lag som gör flest poäng vinner. Andra fantasy ligor använda vad som kallas en Rotisserie modell av scoring, där statistik samlats under loppet av en säsong och ägaren som har flest poäng vid slutet av säsongen förklaras mästare i ligan.

Ägarna väljer spelare via ett utkast. I en fantasy auktion-, stil utkast ägarna får en budget, så kallad lönetak, som de använder för att bygga ett lag. Under förslaget ägarna bjuda mot varandra för att välja spelare, med det högsta budet beviljas rätt att utarbeta en särskild spelare. En fantasy auktionen fortsätter tills alla ägare har fyllt alla tillgängliga deltagarlistan fläckar, eller dess ägare har slut på tillgängliga pengar. är den andra vanlig metod för att välja ut spelare som kallas traditionella förslaget. Det sätt på vilket traditionella förslaget fungerar är mycket likt det sätt som mest professionella idrottstävlingar utkast spelare. Urvalsprocessen är indelad i omgångar, där varje lag ges möjlighet att välja en spelare per omgång. Den ordning i vilken lag väljer spelare är förutbestämda innan förslaget och beslutet i allmänhet förblir densamma under hela förslaget.

fantasi auktion utkast erbjuder en nivå av spänning som i allmänhet inte finns i en traditionell utkast. Processen med budgivning för spelare är ofta känslomässiga, uppvärmd, och extremt konkurrensutsatt. Eftersom ägarna har möjlighet att välja vilken spelare som helst, förutsatt att de har resurser för det, kräver en auktion och uppmuntrar till en nivå av engagemang och uppmärksamhet som inte alltid upplevs på ett traditionellt förslag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.