Vad är en 24 timmars Bicycle Race?

Alla cykeltur raser kräver en intensiv grad av fysisk kondition och mental beredskap, men ingen är mer krävande än den 24 hour race. En uppsättning racerbanan är utformad för en 24-timmars lopp och cyklister berg syftar till att göra de mest belopp varv i 24 timmar. Detta innebär att cyklister måste rida sina cyklar genom natten med lampor monterade antingen på deras hjälmar eller handtagen, eller båda. A 24 hour race startar normalt klockan tolv på en lördag och slutar klockan tolv på en söndag, och även om många ryttare planerar rastplatser-allt mellan tio minuter till en timme eller mer-andra, mer konkurrenskraftiga, kommer ryttare rida non-stop för hela 24 hour race, utan att räkna kort stopp för att byta kläder eller utrustning. En av de mest krävande aspekterna av ett 24 hour race är preparatet. Eftersom en ryttare måste åta sig att cykla under 24 timmar, de fysiska påfrestningarna på kroppen är stor och därför kroppen behöver stöd. Gott om mat och vatten är viktigt. Kroppen kommer att bränna en ofantlig mängd kalorier och använda mer vatten än kroppen är van vid att använda under en 24 timmarsperiod, och så högt kolhydrater, lättsmält mat är viktiga, liksom ett överflöd av vatten och elektrolyt-ersätter drycker. En 24 hour race är också krävande på en cykel, som kräver en besättning stöd i de flesta fall, eller åtminstone grundlig mekanisk förmåga i avseende på cykel på den del av ryttare. Eftersom tävlingen pågår under 24 timmar non-stop, reparationer måste göras snabbt och effektivt om och när de uppstår. Ha ett stöd besättning hjälper föraren övergång genom att starta målområdet snabbt och effektivt, att mer tid att rida på cykeln.

På natten måste ryttare utrusta sig med starkt ljus för att rida den mörka stigar. Dessa kan monteras på hjälmen eller på styret på cykeln. Lights köra på starka batterier och har varierande springa gånger, oftast kräver mer än en ljus. Ljus för en 24-timmars lopp har olika utformning, från LED lampor till halogen och andra typer av lampor.

En 24 hour race kan göras antingen solo med en ryttare tävlar om sig själv, eller som ett lag. Team kategorier varierar beroende på ras, men de är ofta co-ed och allt från duos till 5-rider team. Samtidigt som rider på ett lag gör energisparande lättare för ryttare, kan det också leda till kramper som gruppmedlemmar vänta på sin tur att ta ett varv, samt mental utmattning och nöta på motivation. Denna aspekt av 24 hour race-vare racing solo eller som en grupp-gör mental utmattning en lika stor del av loppet som fysisk utmattning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.