Vad är det kortspel kriget?

Krig är ett enkelt kortspel som kan spelas även av mycket små barn. Målet med kriget är att sluta med alla kort. Den kunskap som krävs är i storleksordningen kort, och förmågan att räkna. Eftersom vissa människor spelar kriget med ess högt och andra spelar med Ace låg, är det viktigt att komma överens innan du börjar.

Hur man spelar kortspelet kriget
Spelet krig brukar spelas med två spelare, men vissa människor varierar det och spela med mera. En kortlek på kort, med bort jokrar, blandas och delas ut till de två spelarna, en i taget i ett ansikte nedåt stack, så att alla har 26 kort. Både spelare lämna över sitt översta kortet. De avgör vilken kortet har en högre rank och att spelaren tar både kort, placera dem nedåt på botten av sin stack. Om korten har samma rang, oavsett vilken rank det är, är det krig. Om det finns ett krig, lägger varje spelare tar nästa kort från högen och placerar den nedåt på hans eller hennes stridande kort och följer det med ett ansikte-up kort. Den Synliga kort nu på topp jämförs, och kortet av högre rang vinner, med alla korten i både krig högar. Om kriget kort är av samma valör, sedan en annan krig utkämpas ovanpå den tidigare, med en nedåtvända kort och ett kort med framsidan uppåt på varje hög, och vinnaren tar alla kort i kriget pålar.

lära barn att spela Card Game kriget
Att hjälpa barn att lära sig spelet, ett enkelt diagram med kort, kan ställas bredvid dem för att hjälpa dem att minnas. Beroende på val av hur Ace ledet skulle det se ut som en av dessa listor: A, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, J, Q, K eller 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, J, Q, K, A

Om de inte vet vilket kort vinner, kan du be dem räkna från ett och se vilka nummer som kommer först.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.