Vad är det Game of Authors?

Författare liknar Go Fish men kräver mer skicklighet. Målet för författarna är att samla de mest "böcker" av kort-alla fyra kort av en rank, när du spelar med en vanlig kortlek, och alla fyra kort som visar verk av en författare, när du spelar med en specialiserad Författare kortlek. De erforderliga kunskaperna räknar, identifiera namnen på korten, hopkopplingen bygger på kriterier, och minnet av vad spelarna har redan frågat.

Hur man spelar kortspelet Authors
Författarna är bäst spelas med tre till fem spelare. En kortlek på kort, med bort jokrar, blandas och delas ut till spelarna, en i taget i ett ansikte nedåt stack, så att alla har så nära som möjligt till ett jämnt antal kort. Efter att korten delas ut, varje spelare ignorerar alla "böcker" av fyra kort av samma valör som finns i hans eller hennes hand i en hög.

Spelaren till vänster om dealern går först genom att be om ett kort på rank från en annan specifik spelare, till exempel "Tanya, ge mig din femmor. " Om en spelare vid namn har några kort i samma rang han eller hon måste vända dem till den spelare som frågade. Om det nya kortet (s) skapar en bok, placerar spelaren det i hans eller hennes skorsten och är tillåtet att fråga igen. Spelarens tur fortsätter så länge som hans eller hennes önskemål beviljas. När han eller hon ber om ett kort som utsetts spelaren inte har, Spel fortsätter till vänster. Spelet fortsätter tills alla kort har gjorts i böcker.

Specialized däck för Authors
Det finns en mängd specialiserade däck tillgänglig för uppspelning författare. Typiskt är ett däck som har tretton amerikanska författare, snarare än leden kort, och innehåller fyra olika böcker av varje, snarare än kostymer och dräkter. Så, till exempel, skulle du finna fyra verk av Ralph Waldo Emerson, fyra av Mark Twain, fyra av Henry David Thoreau, fyra av Henry Wadsworth Longfellow, etc. En annan variant för en produktiv författare som William Shakespeare och Charles Dickens, skulle vara att ha varje verk utgör en rang, och de fyra korten vara fyra stora tecken i just det arbetet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.