Vad är Voltige?

Voltige är en HÄSTSPORT som kombinerar dans, gymnastik och ridning. Deltagare i Voltige utföra olika gymnastik flyttar på baksidan av en rörlig häst, antingen enskilt eller i grupp. Plintar, som det ibland kallas, praktiseras över hela världen, med tyska valven grupper är särskilt kända, och en mängd olika hästraser som används i valven.

historia valven är gamla, och Det kan mycket väl vara en av de äldsta hästsport. Bevis i konst tyder på att människor har utför gymnastik på rörliga hästar sedan minst 1000 CE, och romarna integrerat en form av valven i kavalleriet utbildning. Voltige fortsätter att praktiseras av moderna kavalleriet och monterade inom brottsbekämpande myndigheter, som ett sätt att göra ryttare trygga och säkra på sina hästar och att skapa en förbindelse mellan hästar och ryttare. I valven, är hästen kontrolleras av en longeur, en person som står i mitten av ringen hålla en lång rad som kallas longe linje. Idrottaren utför en mängd olika sätt, inklusive fästen och dismounts, på baksidan av hästen eftersom hästen går, travar, eller Canters runt longeur. Förutom att vara en bra ryttare, måste den mänskliga idrottaren också vara mycket flexibel och stark, kan utföra utmanande gymnastik flyttar under ett rörligt objekt. Plintar blir ännu mer komplicerat när en grupp cyklister är inblandade.

Konkurrenssituationen valven krets visar några av de bästa ryttaren vaulters och demonstration valven ofta framhävs vid parader, cirkus och andra evenemang, såsom sport är ganska visuellt intressant förutom att vara fysiskt krävande. Vissa åkare vill praktiken Voltige fritiden, både därför att de tycker det är roligt och för att de tror att det är fördelaktigt att en utbildning regim för ryttare och häst.

I Förutom att användas för underhållning, är Voltige också en viktig del av några häst-Assisted Therapy program. Idrotten främjar utvecklingen av styrka, flexibilitet och förtroende, alla egenskaper som häst-Assisted Therapy syftar till att främja, och patienter med fysiska och beteendeterapi ofta få kontakt med djur såsom hästar på en psykisk och fysisk nivå. Terapeutiska valven är mindre fysiskt krävande än många andra former, men det kan ändå vara en mycket bra workout, utmanar ryttare till sina egna gränser och främja utvecklingen av en stark, frisk kropp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.