Vad är Synchronized Skating?

Teamåkning är en lagsport där en grupp på åtta till 20 ice skaters utföra en rutin tillsammans. Gruppen måste gå som ett, utför invecklade steg och formationer på isen som innehåller snurrar, par flyttar, hissar, cirklar, hjul, korsningar och andra svåra rörelser. Varje medlem i teamet måste vara en stark konståkare har kapacitet att utföra komplexa steg med lätthet och förtroende. Teamet skridskor till musik, rinner genom sömlösa formationer när de rör sig unisont.

Under en synkroniserad skridskoåkningen konkurrens, är åkare bedömas enligt samma kriterier som par, singlar och konkurrenter dans. Team utföra en kostnadsfri skate som består av en balanserad mängd som krävs programmet element. Synkroniserade grupper att konkurrera på junior och senior nivå måste också göra ett kort program som består av nödvändiga komponenter också. vilket lag som tävlar i USA kan delta i 15 olika nivåer av konkurrens. Detta avgörs av åldrar i skridskoåkning lag. Använda lagarbete, avancerad skridskoåkning färdigheter, komplexa formationer och hastighet, skridskoåkarna arbeta tillsammans för att skapa en ständigt rinnande rutin på isen.

Skating Den första amerikanska Figur Synchronized mästerskapen hölls 1984. År 2000 anordnade USA den första World Synchronized Skating Championships. Omkring 525 US synkroniseras lag är registrerade hos amerikanska konståkning, och sporten fortsätter att växa i USA såväl som i resten av världen. I sitt första början, synkroniserad skridskoåkning hette precision skating. Den första moderna synkroniserad laget bildades 1954 i Ann Arbor, Michigan. Dr Richard Porter bildade gruppen och träna dem till skridsko föreställningar under pauser med spel som bygger på University of Michigan Men's Hockey Team. Gruppen döptes Den Hockettes, och deras rutiner liknade rörelser som en borr laget skulle verkställa. Det var inte förrän 1976 som en formell grupp skridskoåkningen konkurrens hölls i Ann Arbor, Michigan.

Teamåkning anses vara en Varsity idrott på vissa högskolor. I själva verket var Miami University den första amerikanska college att erbjuda en helt finansierat Synchronized Skating program. Allteftersom populariteten för denna typ av skridskor ökar, fler högskolor att utveckla egna synkroniserade lag på grund av det växande intresset för sporten.

Synchronized åkare som vill få intensiv träning inom idrotten kan delta i USA Konståkningsförbund Synchronized Skating Training Festival. Som inleddes 2006 av amerikanska konståkning, två dagar träningsläger är utformad för synkroniserad skridskoåkare i alla åldrar och kompetensnivåer. Skaters få 16 timmars undervisning under ledning av tränare från USA konståkning's Synchronized Skating Team. Idrottare får på isen interaktion med coacher som de finjustera sina skridskor färdigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.