Vad är Southern League?

Minor League Baseball har en lång och framgångsrik historia i USA. Bland de mer framgångsrika ligorna i dag är AA klassen Southern League, vars medlem lag konsekvent närma oss två och en halv miljon fans varje säsong till spelen. Här är lite historia om föregångarna i Southern League och en del fakta om förbundet som den är idag.

Rötterna till den moderna Southern League sträcker sig tillbaka till slutet av 19th century. Första baseball föreningen bildades 1885 och drivs i fjorton år innan folding. År 1901 bildades Södra Association, främja vad som skulle kunna kallas klass baseball. Bara ett par år senare började de rivaliserande South Atlantic League operation i samma regionala platser.

De två ligor samexisterat fram till 1961, då södra Association upplöstes. Två år senare, den återstående South Atlantic League uppnås AA status och beslut fattades att återta den gamla Southern League titel som hade övergivits 1899. Liga poster för den färdigställda Southern League har fortsatt sedan 1964 års säsong. som börjar med den första säsongen, featured Southern League en förteckning över åtta lag som ligger över fem sydstaterna. Under de första åren drev förbundet med en 140 spel schema per säsong, toppad med en all star-match. Många av de ursprungliga fälten och arenorna var mindre än önskvärt platser för spel, som ibland minska möjligheterna för familjer att stödja lokala team. Detta började förändras i början av 1970-talet, som Billy Hitchcock blev den andra Southern League president. En ökad fokusering på kvaliteten på klubbar och de allmänna villkoren i för varje lag i ligan ledde till strukturella förbättringar på vissa platser och helt nya lokaler i andra. Som ytterligare ett incitament infördes lek spel under denna period, vilket ger laget supportrar ytterligare en anledning att vända ut och hejar på sina hem lag. Slutresultatet blev en snabb ökning av deltagande i Southern League spel. I slutet av 1970-talet, den totala närvaron för ligamatcher översteg en miljon för första gången någonsin.

Under årens lopp har Southern League som genomgående övningsfält för personer som åkte på att bli viktiga aktörer. Under 1960-talet, till exempel celebriteter som Vida Blue, Reggie Jackson och Tony La Russa spelas på Southern League lag. Trenden fortsatte under 1970-talet med spelare som Alan Trammell och Lou Whitaker. Southern League var platsen för tidiga framgångarna för Cal Ripken, Jr, Randy Johnson och Mark McGwire under 1980-talet. Bland de anmärkningsvärda Major League spelare i dag som började i Southern League är Adam Dunn, Miguel Tejada, Dontrelle Willis och Chipper Jones.

Fortsatta förbättringar av anläggningar och expansion av antalet lag i Southern League tillåtna årliga närvaro att bryta två miljoner mark under 1990-talet. Ingen av arenorna för den aktuella register över lag är mer än tjugo år, med flera av anläggningarna börjar systemet sedan sekelskiftet. Den geografiska platser i den nuvarande förteckning över lag ledde också till en division justering under 2004, med det gamla öst och väst Avdelningar bli norra och södra divisionerna. Med en ljus framtid och ett gediget rykte, är Southern League redo för ökad tillväxt eftersom den fortsätter att ge familjen underhållning för ett ständigt ökande antal fans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.