Vad är Shuffleboard Pulver?

Shuffleboard pulver låter pucken glida smidigt och snabbt över hela linjen. Som icke-flytande smörjmedel, shuffleboard pulver sänker friktionskoefficient på ytor, vilket innebär att två objekt, t. ex. pucken och laminerad kartong, inte håller ihop lika lätt. Den är gjord av små pärlor på en hal typ av plast, vilket gör puckar och glider som om det flyter på luft. När du vill öka hastigheten på din shuffleboard spel försöker du minska mängden av friktion mellan pucken och ovansida shuffleboard. Det första steget skulle vara att rengöra och polera trä eller laminat för att ta bort grus, smuts, svett och olja. Men om du fortfarande känner er strejker behöver den speciella touch, jämnt och försiktigt stänka shuffleboard pulver.

Shuffleboard pulver eller vax, finns i olika bedömningar av hastighet. Detta beror på en ökning av hastigheten uppoffringar kontroll. Om du tycker att pucken flyger så snabb i ditt område, ser ut som en fläck, kan du försöka med en "långsam" vax. När du behöver som ökar i hastighet, uppgradera till en "snabb" vax. Dessa bedömningar är inte universella, men vissa märken namn på vissa blandar sin "tredje långsammaste" eller "näst snabbast" shuffleboard pulver som ger dig metoder för jämförelser. Detta löst puder liknar talk, majsstärkelse, eller Florsocker , men den är gjord i miniatyr, perfekt runda kulor av silikon. Pulvret säljs oftast i en cylindrisk behållare som liknar en burk pulver blekmedel cleanser. Den uppsättning hål på toppen av metall kan kan du skaka ut pulvret så det är jämnt fördelat över bordet. Förvara den på ett torrt, mörkt ställe.

Shuffleboard är ett spel i carambole familjen, med anor från 15th century. Shuffleboard pulver är bara den senaste tekniska innovationer för att minska friktionen på brädet. Andra försök inkluderade många lager av tunn fernissa kratsade och lyste vaxer, laminat i stället för trä, och flytande polermedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.