Vad är Mile High Stadium?

Mile High Stadium var en idrottsarenor i Denver, Colorado, för professionellt bruk fram till 2001. Framförallt hem baseballs Colorado Rockies och fotbollens Denver Broncos, Mile High Stadium var känd som Bears stadion från 1948, när den öppnas, till 1968. Sedan kallas Mile High Stadium, har det också varit hem till Colorado Rapids i Major League Soccer, Denver Gold i USA Football League, och Denver fläktar och Denver Bears i Minor League Baseball. Arenan har varit känd som en hemmaplan fördel i baseball på grund av den lättare luften, och har orsakat besökande tävlande problem på grund av samma orsak. är Arenan heter Mike High Stadium grund av sin ställning exakt en mile (1,6 km) över havet, tillsammans med resten av staden Denver. Den byggdes 1948 av Bob Howsam som en Minor League Baseball venue. Borren inledningsvis en 17. 000-plats läktaren tänja sin ytterfältet stängsel. På 1950-talet ökade Bears Stadium till 23. 000 sittplatser, då nära till 35. 000 platser för att rymma en föreslagen professionell baseball team för staden Denver. Mile High Stadium först såg ett fotbollslag, men när Denver Broncos blev medlem i American Football League.

1968 stadion såldes till staden Denver, varvid döptes Mile High Stadium och hade sin första övre våningen till. Med tillägg av dessa extra platser, ökades kapaciteten till 50,000. Av 1974, en $ 25 miljoner US-dollar (USD) obligationslån och en tredje däck upp kapacitet än en gång, denna gång till 63. 000 platser, och sedan till 75. 000 från 1977. Indragbar triple däck står på östra sidan av arenan får Mile High Stadium konvertering möjligheter från en fotbollsplan till en baseball fält. Östra står kan tas med för att bilda en hästsko för fotbollsmatcher, eller tas bort för att öppna fältet för en baseballmatch. Med tillägg av lyxiga sviter på 1980-talet, och Colorado Rockies 1993, frodades Mile High Stadium tills Broncos flyttas till närliggande Invesco Field i 2001.

känd som en HomeRun torped park i Major League Baseball, Mile High Stadium spelades först i två år i Colorado Rockies, innan de flyttade till Coors Field. Det har föreslagits att ljuset luften över arenan, förhöjda en mil över havet, har lett till ökad hem körs på Ballpark. Faktum är att arenan sett karriär år i hemmet körs av många spelare, och har funktioner som en del HomeRun fyllt spel och årstider, men det har aldrig varit övertygande visat att ljuset luften gör baseball att resa längre bort för BAT. En studie har föreslagit att lättare luften står endast för en ytterligare fyra fötter resor från slog baseball.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.