Vad är Menthol cigaretter?

Cigaretter som är smaksatt med mentol kallas mentol cigaretter. Mentol kommer från mynta växter och gör munnen och läpparna känns sval och frisk, även om rökning. I vissa märken är spets infunderas med mentol och andra märken, tobaken är spetsad med mentol. Cirka 27% av de cigaretter som köpts i USA är mentol smaksatt, enligt en Federal Trade Commission Report. Antalet har ökat under åren, trots att rökningen har minskat.

Menthol cigaretter har varit i USA ganska länge. I själva verket skapades den första MENTOLCIGARETT 1924 av Spud Brand, men det var inte hårt på marknaden fram till 1927 under catch frasen "Menthol svalnat. " Sedan 1920-talet har många företag sålts mentol cigarettmärken: Kool ®, Salem ® , Newport ®, Marlboro Menthol ® och Camel Menthol ® spetsa till storsäljare.

cigarettillverkaren letar alltid efter nya sätt att få folk att prova sina produkter. Till exempel, i augusti 2008, kom Camel ® ut med en ny typ av MENTOLCIGARETT-Camel Menthol Crush ®. Konceptet är att rökare kan ha en vanlig cigarett, eller så kan krossa en blå boll fylld med mentol och konvertera som cigarrett i en MENTOLCIGARETT på ett ögonblick. Det finns alltid kontroverser kring cigaretter och mentol cigaretter är inte undantagna. Människor som förespråkare för hårdare lagar mot rökning och cigaretter verkar för ett förbud mot mentol som smaktillsats. Men cigarettillverkaren säga mentol smaktillsatser är helt enkelt en fråga om preferens för rökare.

Dessutom är det diskuterat huruvida cigarettillverkaren riktade "nya rökare" genom att ändra beloppet i mentol i cigaretter. Detta har lett till en debatt om huruvida företagen var inriktade på ungdomar som den "nya rökare". Om det var sant, kan det vara mot kaptenen förlikningsavtalet som skyddar ungdomar från att saluföras, vare sig direkt eller indirekt.

Det finns också rykten om att få springa skenande om mentol cigaretter. Till exempel är det ryktats om att de innehåller glasfiber som orsakar rökare mun, hals och lungor ha miniatyr nedskärningar hela, vilket ger svalkande känsla. Detta har visat sig vara falska. Även om rökning är farligt för någons hälsa, glasfiber är inte en del av mentol cigaretter. Något svalkande känsla är resultatet av mentol själv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.