Vad är Martial Arts skor?

Kampsporter skor är en relativt ny uppfinning. De TV-bilder på barfota Kung Fu fighter är knappast realistiskt, även om kampsportutövare per definition har en stark och ofta callused fötter, de är lika känslig för skador som alla andra som vandrar på gatorna utan skor.

äldre asiatiska filmer skildrar en mycket mer korrekt bild av kampsportutövare. Samurai Warriors of Japan inte gå omkring barfota. Istället hade de kampsporter skor som kan mer liknas vid en trasa för foten än en legitim fot beskyddare. Slåss med dessa skor på var farligt om en punch kastades eller inte. Tillverkad av billiga material skulle skor riva lätt eller göra att foten att glida inuti skon efter en kick. De blev också instabilt när de blivit våta. När James M. Richardson in först ett patent för en "ny" typ av kampsport sko 1981, hade kampsport skor utvecklats till att omfatta åtminstone minimalt skydd för foten. Hans Velcro ® design lämnade främre delen av foten och hälen öppna, samtidigt som bågen. Detta märke kampsporter skor arbetat på en nivå, som erbjuder stöd och rörelseförmågan som inte hade erbjudits tidigare, men det var fortfarande lite stoppa en kampkonst från att halka efter en spark på grund av brist på dragkraft. Dessutom fanns oro för att Velcro ® rem som användes för att hålla skon ihop runt vristen kunde lossna medan Kampsportsutövaren kämpade, leda till skada.

I det moderna amerikanska samhället, har självförsvar blivit mer av ett tidsfördriv än en nödvändig del av livet. Som har en sjuklig behöver över-Accessorize, modern sko designers har nästan över-utvecklats kampsport skor. Men ett trendigt utseende inte höja kvaliteten på skon, kampsporter skor fortfarande måste uppfylla de grundläggande behoven av kampkonst, vilket innebär att de måste kunna ge konstnär med ett ökat utbud av rörelse och anständigt skydd för fot. Bland de overpriced kampsporter skor att fånga uppmärksamheten hos mitt försvar klass själv fanatiker, finns kvalitet kampsporter skorna nu tillgänglig som erbjuder Kampsportsutövaren mer än bara en spiffy utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.