Vad är Landscape Quilting?

Liggande quilting är en konstform som är inriktad på att skapa ett visst mönster som används i filtar. Den typiska landskap täcke försöker efterlikna någon typ av landskap genom att antingen försöka återskapa den allmänna utseende så troget som möjligt eller skapa ett landskap design som tyder på en viss typ av landskap. Landskap quiltare att använda flera olika metoder för att komma fram med inspiration för design och ibland sysselsätter omkring mängd teknik för att förbereda täcket överst på bästa sätt. Eftersom landskapet quilting handlar om den skildring av landskapet, kan den verkliga inspirationen kommer från många olika källor. Den Quilter kan använda fotografier eller online bilder av kända platser som grund för att skapa utformningen av täcket. Måleri och skulptur som handlar om ett landskap kan också fungera som källa för inspiration. Den Quilter kan även välja en lokal plats och gör en grov skiss av landskapet som kan översättas till den övergripande utformningen av ett täcke. Det finns två huvudsakliga metoder för landskapet quilting. Ett sätt är att skapa en scen på täcket toppen som är så trogen originalet som möjligt. Detta är ofta ett arbete intensivt projekt, eftersom det handlar om att identifiera alla de former som utgör den ursprungliga bilden och att hitta material som kan klippas till rätt former och monteras ihop på ungefär samma sätt som ett pussel. Materialet måste också härma olika nyanser och nyanser som bidrar till att förmedla den ursprungliga inställningen. Det andra sättet att landskapet quilting är något mer freeform. Med detta synsätt på landskapet täcken, är målet att skapa en bild som tyder på ett visst landskap, men inte ett försök att vara en exakt kopia av scenen. Med denna metod kan Quilter anställa några konstnärliga friheten och använda alternativa färger för de olika delarna. Den relativa andelen av olika element inom scenen kan också justeras för att passa smak av Quilter. När han fortfarande igenkännliga, är slutprodukten mer av en karikatyr av landskap än ett försök att reproducera samma bild.

Liggande quilting är en tid hedras form av quiltning. Tekniken har använts för att skapa minnesmynt täcken för familj eller vänner som går bort, som ett sätt att hedra clergypersons när de går i pension från aktiva ministerium, och som Keepsake påminde om en favorit plats från barndomen. Det är inte ovanligt att landskapet täcke som också textilvaror som har någon koppling till mottagaren av täcket eller landskapet som avbildas på täcket topp.

Eftersom av den växande populariteten för landskapet quilting, finns ett antal böcker och elektroniska resurser som ger mönster för att skapa olika landskap. Vissa kan placeras på OH och projiceras på grundläggande Quilt topp, så quiltare skissa på den allmänna utformningen med en tyg penna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.