Vad är Flexibel Tree Sadlar?

En flexibel träd sadel har ett hårt skelett struktur formade av material som flexar att tillgodose rörligheten för häst och ryttare. Trädet baren passar nära hästens skuldror och runt ryggen, men får inte röra ryggen. Den innovativa designen av en flexibel träd sadel ger hästen större frihet, lägger mindre kraft på tryckpunkter och anpassar sig under ridning på en gång eller en promenad.

trädet med en sadel inkluderar två grenar som slinga över fram-och baksidan av sadeln som bumeranger. Främre baren i trädet är Knappen och bakre baren är SADELBOM. De måste hålla sadeln på rätt kurvan att fördela ryttarens vikt jämnt över hästen, liksom böja något med hästens axlar, rygg och Withers när det tar ett steg. Även med en flexibel träd, den viktigaste komponenten i varje sadel är en perfekt passform, som står för storlek, lutning och snugness.

Riders, utbildare och konstruktörer av utrustning utvecklat flexibla trädet sadeln efter att ha blivit missnöjd traditionella sadlar. De höll stöter dåliga resultat sadlar som orsakade ömma muskler, svullnad, blåsor, eller en "deadened" kommunikation mellan häst och ryttare. De önskade sig en lättare sadel med större ge som inte behöver så mycket stoppning. Övriga sadlar använda glasfiber eller metall i traditionella, styva stänger. De gör ett bra jobb för att hålla formen av sadelsätet, men begränsar en häst flexibilitet. Ergonomisk flexibel träd sadel barer är tillverkade av stelnade gummi, gjutna stål eller trä skulpterade, ensamt eller i kombination för att skapa en elastisk än stabil bas. De kan lätt stoppad med svampiga skum, gummi eller neopren.

Vare ridning längs stranden, tävlar i dressyr, Penning djur, eller undervisning en student, en flexibla träd sadel kommer att göra upplevelsen mer bekväm och kul för din häst. Den lägre vikten av hela sadeln och närmare passa på trädet betyder att du inte behöver lägga till så många duk, skum eller gel kuddar. Du är i sista hand i närmare fysisk kommunikation med din häst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.