Vad är Disney Pin Trading?

Även samlarprodukter stift har länge varit populära Disney souvenirer, det var inte förrän i oktober 1999 att Walt Disney Company presenterade vad som nu är den mycket populära fenomenet Disney stift handel.

För att delta i det roliga av Disney pin handel, behöver man bara ha något att handeln, och därför gör Disney finns en praktisk Starter Set, som består av ett handelsföretag lanyard och fyra stift-normalt två "djurhållare" och två kopior. Den Lanyard är bärs runt halsen och stiften är sedan fästs på snodden för visning. Det är inte nödvändigt att köpa Starter Set, though; kan nyckelband och stift köpas individuellt.

Pins, och olika utstyrsel av Disney stift handel hobby, såsom nyckelband, låspinne ryggar och skyddande montrar , kan köpas på de otaliga stift kiosker och de flesta affärer gåva i Disney Parks and Resorts. För allvarliga näringsidkare som vill bygga en särskild samling, Disney stift är också ofta tillgängliga via försäljningsställen som eBay. Dessa stift bäraren vill behålla och inte handel kan fästas i snodden med skruvlock om låsning ryggen, som håller nålen på ett säkert och hindra den från att bli oavsiktligt rubbas när hon gick genom folkmassorna i parker eller som trängdes på en attraktion. Tappar för handel är bäst med den ursprungliga ryggen, som lätt kan avlägsnas.

För att kunna handla stift, har man helt enkelt att närma sig en annan PIN-visning gäst eller Disney Cast medlemsstat och begära en affär. En gäst kan naturligtvis minska, men Disney Cast Medlemmar i parkerna eller orter måste handeln stiften visas på deras officiella lanyard. Faktum är att de är skyldiga att göra upp till två avslut per dag med varje gäst. Proper Disney pin handel etikettsregler mandat som ingen rör någon annans stift eller snodd, och när ett utbyte är överens om, är stiften överlämnas till den ryggen. Förutom att bära stift nyckelband, kan gästerna bära stiften på hattar, undertröjor, eller skärp. Cast Medlemmarna får bära sina stift på en höft lanyard, som är en kvadrat med duk klippt till ett bälte.

Under åren efter Disney pin handel infördes, har det funnits tusentals pin mönster produceras, inklusive flera begränsad upplaga stift göras tillgänglig antingen ensamt eller som anger eller del av en serie. Pluggar som ingår i en uppsättning bör säljas som en enhet.

Stiften sig finns i många stilar, former och storlekar featuring nästan varje tänkbar aspekt av Disney erfarenheter från de största attraktionerna på ganska oklara Disneyfigurer till Musse Pigg med Major League logotyper baseballag. Vissa stift funktionen speciella designelement såsom dingla, en fast gummi element, lösa delar som glider eller spinn, eller till och med blinkande lampor. Stift åminnelse semester är mycket populära med Disney entusiaster stift handel som tillbringar en viss semesterresa i parken. Varje stift har ett tillbaka stämpel, som ger information om att vissa stift upphovsrätt, tillverkning, och andra detaljer. Om PIN är en begränsad upplaga, upplagan storlek och ibland ett nummer visas på baksidan. Om PIN är en "överraskning" eller "mystery" pin, kommer tillbaka stämpel nämna även detta.

Absolut av särskild betydelse för stift handlare är eftertraktade "Fortsätta Pin Trading Tradition" pin, som inte kan köpas utan är endast erhållas genom upphandling. Cast Medlem Ledare vid Disneyland och Walt Disney World Resorts skänka detta stift på gäster som "visa positiva Disney Pin Trading etikett och främja Disney Pin Trading"-gör det till ett Capstone för någon samling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.