Vad är Athleisure Kläder?

Athleisure kläder och skor athleisure blev mycket populär under 2003-2004. Liksom alla modetrender, är athleisure kläder nu på nedgång, men många tycker fortfarande att bära athleisure kläder och stilar skor. Målet med athleisure kläder är att erbjuda bekväma kläder även att en sport-centric lifestyle. En av de undertecknande bitar av athleisure kläder är den tvådelade jogging suit, ofta tillverkade av velour. Lättare bomull jogging passar kan bäras under sommaren. Dessa jogging dräkter kunde ha kåpor, och kan föra in ett tredje stycke som en samordnad t-shirt. Den sammetslen, stretchig byxor, ofta bootcut stil, är faktiskt inte så lämplig för jogging. De flesta idrottare föredrar en snävare passande byxa för att undvika friktion brännskador. Den samlade effekten av athleisure jogging kostym var att föreslå att man var på språng. Denna stil kom i åtnjutande av både kvinnor och män, och marknadsförs av många återförsäljare. Den jogging suit faktiskt har en stil i flera år, men var adjungerad av stylisterna athleisure kläder som en av de måste ha objekt. Eftersom athleisure joggade kostym är så bekväm, är det tveksamt om det någonsin kommer att betraktas som helt omodernt för någon åldersgrupp. Man kan fortfarande hitta velour jog passar på avdelningarna för män, tonåringar, och missar, liksom i plus size kläder. De är ett vanligt val upptagen moms flyttning barn fram och tillbaka till skolan. Liksom, tonårsflickor verkar gilla stilen.

Athleisure kläder kan också vara traditionella kläder för yoga, såsom yoga byxor. Dessa tenderar att ha en elastisk midja med en boot cut ben. Vissa kombinerar en slips samt resår i midjan för enkel justering. Vissa designers kombinerat yoga byxa med blixtlås upp till toppen, liknande jogging passa.

Athleisure skor handlar om stil, och inte lämpade för faktisk friidrott. Större idrottsevenemang detaljhandlare, t. ex. Nike? ofta göra sådana skor. De ser ut som man är beredd att delta i nästan alla sporter, men de har liten båge stöd eller total fotstöd. De är egentligen inte avsedda för annat än mindre gå.

Kvinnor kombineras ofta athleisure kläder med athleisure skor att fylla en titt. Athleisure skor är också ofta bärs i stället för lägenheter med kjolar eller klänningar. Talkshow värd, Ellen DeGeneres, nästan alltid bär athleisure skor med fina byxor, ned knappen skjortor och en avslappnad sport kappa.

För dem som behöver Good to Great stödja timmar stående på arbetsplatsen, är det förmodligen bättre att investera i en sko mer utformad mot friidrott. Sedan athleisure skor ofta kopiera verklig Sportskor, kan det vara bättre att hålla sig med en sko som syftar till att ge en mer övergripande stöd, samtidigt som man erbjuder athleisure utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.