Vad är Amigurumi Patterns?

Många virka och sticka mönster kan användas för att göra något bärbar eller funktionella, men Amigurumi mönster är enbart för nöjes skull. Amigurumi är små virkade eller stickade dockor eller leksaker. Ursprungligen var Amigurumi mönster bara för virkning, men stickare har varit snabba att anpassa mönster för eget bruk. kan den färdiga leksak eller docka vara fyllda med olika material såsom fiber, plast pellets eller ris. Vissa crafters välja fyllning noga eftersom bönor och ris kan locka oönskade insekter. Dessutom, beroende på täthet virka sticka eller, storlek mindre fyllningar kan vara mer benägna att falla ut.

Vanligtvis består mönstret av tre delar, kroppen, bihang och huvudet. De enskilda delarna är sedan sys ihop. The Craft of Amigurumi sitt ursprung i Japan och många av de mönster för virkning i runda är tryckta åskådligt, inventera vad som ska göras per rad. Att inte ha ett tydligt mönster kan göra det lite svårt och förvirrande i början för konsthantverkare som används till andra typer av virkade mönster. Men i sista hand kan de räkna ut det och ibland till och njuta av den japanska pictorial Amigurumi mönster.

Oftast Amigurumi mönster beskriva hur hantverk djurfigurer, t. ex. en groda, en katt, en nallebjörn, en ko eller en kanin. Även djur är med i en majoritet av Amigurumi mönster är något rättvist spel. Båten har expanderat kraftigt på senare år som omfamnar konsthantverkare har expanderat de grundläggande Amigurumi mönster till att omfatta en rad andra saker, inklusive döda ting och människor.

Typiskt, djur eller människor Amigurumi har stora huvuden och korta ben, båda i proportion till deras kroppar. Den grundläggande strukturen består helt av spiraler, och de färdiga produkterna är ganska "SYLTRULLE" i utseendet. Det finns några punkter att tänka på när du arbetar med Amigurumi mönster. Amigurumi dockor och leksaker börjar vanligtvis med ett par stygn, vanligtvis i en teknik som kallas magiska ring . Därifrån, eftersom antalet maskor öka i en cirkulär, spiralmönster, stygnen har alltid arbetat i samma virka. Single virka är en av de mest grundläggande maskor, vilket gör Amigurumi mönster ett bra val för dem som bara lära sig att virka. Nästan vem som helst kan virka Amigurumi rätt från början.

kan Många Amigurumi mönster finns i bokhandeln eller via en enkel online-sökning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.