Vad är ÄGGVISP Pedaler?

I en värld av cykel pedaler, finns ett flertal olika typer som är avsedda för olika ändamål. ÄGGVISP pedaler är en unik design av pedaler den funktionen knapar som en del av konfigurationen. Gjord för att användas av allvarliga cykling entusiaster, det ÄGGVISP pedaler gör det utmärkt att använda den energi som under trampa processen, ger möjlighet att göra mer än de vanliga sköt ner för att driva cykeln. Här är lite information om byggandet av pedaler ÄGGVISP, och hur man korrekt använder dem. En första titt på pedalerna ÄGGVISP kommer att avslöja varför dessa unika pedaler ges en sådan färgstark namn. Bokstavligen, pedalerna ser ut som om ägget plåtslagare från en elvisp knöts i stället för den standardiserade plattform pedaler som kommer på de flesta cyklar. Tillverkade av rostfritt stål och belagd med en tydlig plastbeläggning, ÄGGVISP pedaler också huvudnummer knapar att bidra till att undanröja några av de avvikelser som kan förekomma med vanliga pedaler. Detta innebär att ryttaren är mindre sannolikt att få sina fötter halka av pedalerna av misstag. Närvaron av knapar, tillsammans med en rund form av pedaler, också innebär att det finns möjlighet för ökad hastighet, som genereras av att cykeln drivs av mer än bara trycka ner pedalen.

Eftersom fötterna är låsta säkert på plats på pedalerna ÄGGVISP är framåtgående rörelse skapas av både nedåt dragkraft och uppåtgående rörelse som följer. Detta innebär att föraren kan använda båda typerna av rörelse för att uppnå den snabbhet som krävs. Som en extra bonus, ökar användningen av pedaler ÄGGVISP hälsa ger aspekterna av övningen. Muskler som inte skulle få mycket av ett träningspass på cykel utrustad med standard Pedalerna kommer att utmanas av behovet att stöta uppåt. Resultatet är att fler muskler få en varaktig träning under cykling, vilket i sin tur leder till ökad tonus i ben-och mage, samt bidrar till att upprätthålla en hälsosam puls. En annan fördel med ÄGGVISP pedaler är att de är perfekta för cykling i udda vägmiljöer. Ofta skulle det innebära att köra genom lera och smuts som skulle kaka på perrongen pedaler. Talan av pedaler ÄGGVISP tenderar att ge dem en partiell självrensande åtgärder, kasta bort smuts och lera under cykling. Denna aspekt bidrar till att göra det lättare att rengöra cykeln efter en lång period av ridning.

Några av de nyare formerna av ÄGGVISP pedaler komma med små plattformar som kan användas i stället för klipp som normalt hålla fötterna på plats. Detta gör användningen av en cykel utrustad med ÄGGVISP pedaler praktisk att använda även för en kort cykeltur. Som ett sätt att få ut så mycket prestanda från cykeln och samtidigt bygga upp uthållighet, det ÄGGVISP pedalerna är definitivt en värdefull tillgång i en värld av cykling.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.