Inom fotbollen är vad en avlyssning?

Fotboll är en amerikansk spel som spelas på en åker 100 meter (91,44 meter) lång och 53,3 meter (48,74 meter) i bredd. I fotboll, är brottet mål att göra mål en touchdown genom tidigareläggning bollen upfield huvudsakligen genom att köra eller passerar bollen. För att föra bollen genom ett pass måste quarterback kasta fotbollen till en mottagare. Wide mottagare är det primära målet för alla quarterback. Däremot kan köra rygg och stram slutar får också passerar. När alla stödberättigade mottagare fångar bollen, ett avslutat pass har inträffat. Om mottagaren inte fånga bollen, ska domaren regel passet ofullständig. I det fall en ledamot av det defensiva laget fångar bollen avsedda för offensiv mottagaren har en avlyssning skett.

Avlyssning kan förändras under en fotbollsmatch. Försvar som kan göra fynd och orsaka andra omsättningar (fumlar) ger sin offensiv enheter en stor fördel, eftersom brottet kommer att ha ytterligare möjligheter till poäng. Efter det defensiva spelare har "plockat bort" bollen, kan han springa mot motståndarens Endzone i ett försök att göra mål. Om spelaren gör det till Endzone efter en avlyssning, kommer hans lag tilldelas 6 poäng, samma som alla andra touchdown.

Paul Krause, en pensionerad säkerhet för Minnesota Vikings, är alla tiders National Football League (NFL) avlyssning ledare. Under sin 16-åriga karriär, Krause gjort 81 avlyssning. Som ett team, som 1961 års San Diego Chargers den enda säsong team avlyssning av snatching 49 vandrande passerar. på någon nivå i fotboll, defensiv BANVAKT sällan göra avlyssningar som quarterback i allmänhet kasta bollen långt utanför dem. Safeties och cornerbacks har störst möjlighet att göra avlyssningar som de är tilldelade att vakta bred mottagare, den primära quarterback mål. Linebackers tilldelats titta löpande ryggar och snäva upphör också har goda möjligheter att avlyssna passerar.

quarterbackar som kastar många avlyssningar inte länge på någon nivå i lek, att det vid Pop Warner, gymnasium, högskola eller professionell nivå. Bra quarterbackar kommer inte att fokusera på sina primära mottagaren innan ett pass. Snarare kommer han att titta på andra ställen (se av hans mottagare) och sedan ringa in sin mottagare i sista stund. En bra quarterback försöker sällan att tvinga bollen till en mottagare som är ordentligt täckt. I sådant fall är det bättre att kasta bort bollen, vilket innebär att quarterbacken kommer målmedvetet kasta en incompletion. Eftersom varje fotbollstränare kommer att säga, en målmedveten incompletion är bättre än en påtvingad pass som kan resultera i en avlyssning, som quarterback och hans team kommer fortfarande att ha bollen och vara redo för nästa offensiv spela.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.