I fotboll, vad är en Bootleg?

sporten i fotboll, bedrägeri och vilseledande är lika viktigt som passerar, rinnande eller sparkar. Laget i bollen, eller brott, måste hitta sätt att lura de defensiva spelarna, eller försvaret, i blockerar fel offensiv spelare. En sådan offensiv spela kallas en bootleg , eller ibland en naken bootleg . En bootleg spela innebär quarterbacken fejka en hand-off till en springa tillbaka, sedan går i motsatt riktning för ett pass eller en körning på sin egen. I lekmannaspråk lägger quarterback upp en pjäs, som vanligtvis innebär en stark men snabb spelare kallas en springa tillbaka delas bollen. Defensiv spelare inser ofta en pjäs, så de kommer att sikta de blockeras för att stoppa de bästa springande tillbaka från att avancera med bollen. Under en piratkopia spela, men låtsas quarterbacken bara lämna ut till de löpande tillbaka, och rinner tillbaka drar försvarets uppmärksamheten från de verkliga bollen transportföretaget, quarterback.

Lejonparten av defensiven spelare blockera rinner tillbaka, kallas quarterbacken och några offensiv blockerare telefonarbetare köra i motsatt riktning. Med försvaret bundet på ena sidan av området är quarterback fritt att kasta ett pass till en bred mottagare eller att köra bollen själv. Den enda försvararna kan vara sekundära spelare kallas safeties som tittar för vilseledande spelar till exempel en piratkopia. Andra kan täcka specifika bred mottagare vid ett flyktigt spela. Om quarterback går i motsatt riktning utan täckning telefonarbetare, kallas den en naken bootleg. Hur väl en piratkopia spelar ofta vilar på handlar kompetens quarterback och köra tillbaka. Hand-off måste finnas äkta för den defensiva linebackers att fokusera på den pjäs. Den springande tillbaka måste finnas för att skydda icke-existerande bollen och dra uppmärksamheten från quarterback. Många professionella och topprankade college fotbollslag har rinnande ryggar som är mycket känd för sin styrka och förmåga att vinna yardage på marken. The Bootleg spela drar fördel av detta rykte, eftersom defensiv ryggen försöker nå de allra farligaste spelare.

The Bootleg spel är bara ett av flera trick spelar tillgänglig till brott under ett spel. Det finns också dra spelar , där quarterbacken drar tillbaka som om att anta och drar försvaret bort från mottagarna downfield. Det finns också en lek som kallas loppan flimmer , där quarterbacken händerna från bollen till en annan spelare i backfield, vem kan då passera bollen oväntat en stödberättigande mottagare downfield. En kicker inrätta ett field goal försök kan också vara en del av ett trick spel, särskilt om platshållaren är också en backup quarterback.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.