I fotboll, Vad Injured Reserve?

fotboll, som spelare har varit skadade, och kommer sannolikt inte att återvända för säsongen kan placeras på skadade reserv. Eftersom antalet fotbollsspelare i ett lag begränsas av liga regler, är skadad reservera ett sätt att komma runt ett antal mössa aktörer och söker en ny spelare till laget som kommer att ersätta en skadad spelare. är i allmänhet på spelaren skadade reserv fortfarande betalas en lön, även om bonus för specifika spel eller betyg inte kommer att vara tillgänglig. Huvudsak fotbollslaget uttalande: "Vi vill ändå här killen att komma tillbaka med oss nästa år. "Under tiden måste dock den skadade reserv spelare ersättas med en annan spelare.

Ofta innebär skadade reserv status helt enkelt laget ersätta en annan spelare på deltagarlistan för att fylla den skadade reserven spelarens plats. Däremot kan flera skadade spelare bryter en grupp med tillräckligt många spelare för en viss position. Ett team som har flera quarterbackar den skadade reserv kan behöva titta utanför deltagarlistan och tillfälligt hyra en annan spelare för att tillsätta tjänsten.

Skadade reserv status är generellt oåterkalleligt för säsongen. När en spelare går på skadade reserv, får han inte tillbaka för resten av säsongen. Ofta viktiga aktörer vill undvika att den skadas reserv om möjligt, så att om de återhämta sig i tid, kan de spela spel senare under säsongen. Naturligtvis alla spelare skulle föredra att inte skadas i första hand. Det är dock inte ovanligt fara i fotboll.

Ofta kontrakterade spelare har särskilda regler för betalning medan den skadade reserv. Detta bidrar till att skydda spelare och även fotboll. Spelare som har kontrakt med ett team kommer att fortsätta att bo med det laget även om den skadade reserv. De kommer ofta närvara spel, om möjligt, och reser med sina team om detta inte strider mot sjukgymnastik eller återvinning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.