I Baseball, vad är en Dugout?

baseball, är en urholkad ett område på sidan av det område som rymmer lagets bänk, där spelarna och annan utsedd personal sitta under ett spel när de inte är i spel. Spelare använder också urholkad att förvara sin utrustning, såsom hjälmar och fladdermöss. Det finns två skyttegravar, en för varje lag. De ligger mellan hemmet och den första eller tredje bas.

en urholkad är så därför att det i allmänhet är huggna ur marken för att vara lägre än de spelregler. Detta förhindrar att paddla från att blockera åskådarnas syn på hem plattan och resten av fältet. I vissa ballparks är urholkad nivå med området och åskådare sittplatser höjs så att syn på spelet inte hindras. Skyttegravar nivå med området är amatör, gymnasiet, och Little League ballparks, eftersom de är billigare att bygga än under-området skyttegravar. I de flesta Major League ballparks, varje urholkad ansluten till ett klubbhus med en tunnel.

Major League Baseball (MLB) Rulebook har ett antal regler för användning av skyttegravar. En spelare kan komma in i urholkad att fånga en fluga bollen, men en eller båda fötterna måste vara på eller ovanför spelfältet. Efter att fånga bollen, får han komma in i paddla, men om han faller, skall fångsten inte är giltig. En live boll som kommer in i urholkad blir döda. Den MLB Rulebook anges också vem som får bo i urholkad. Under ett spel, är beläggningen begränsat till spelare, substitut, tränare, ledare, utbildare och batboys. Spelare och tränare kastas ut ur spelet är förbjudna från urholkad.

Det finns inga regler om vilket lag som upptar urholkad. I de flesta fall väljer hemmalaget den första basen paddla, men en bra mängd använda den tredje basen urholkad istället. En teori menar att den första basen urholkad är att föredra eftersom fler spelar hända på första bas. Men hemmalaget ofta bara baserar sina val på vilken sida har en bättre klubbhus eller paddla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.