Hur övertidsarbete i Hockey?

övertid i hockey, precis som i alla idrottsgrenar, är en tidsperiod som används för att bestämma vinnaren i ett spel som är bundet i slutet av ordinarie speltid. Hockey faller övertid under kategorin "plötslig död", vilket innebär att det första lag att göra mål vinner, men det finns vissa variationer. Under National Hockey League regelbunden säsong, är bundna spel följt av fem minuters övertid perioden. Den övertid perioden spelas fyra-på-fyra, medan regleringen spela har fem spelare per sida.

Om varken lag poängen under fem minuters övertid, lagen delta i en "shootout. "I straffläggningen väljer varje grupp tre spelare att ta vad som egentligen är ett straff skott-en en-på-ett spel mellan en spelare och det andra lagets målvakt. Grupperna suppleant skott i straffläggningen, och laget med flest mål av de tre försöken är vinnaren. Bör lagen förblir knutna efter de tre omgångarna av skottlossningen extraskott läggs tills bandet går sönder. Shootouts används ofta i internationella lika bra, om internationella shootouts består vanligtvis av fem rundor stället för tre. i NHL Postseason-i Stanley Cup-skottlossningar inte används, men banden kan inte tillåtas. Om ett spel är bundet i slutet av förordningen, lagen spelar en standard 20-minuters period av övertid. Det är fortfarande plötslig död, men den tiden är längre. Om lagen förblir knutna efter första övertid, det är en paus som liknar dem mellan reglering perioder, och de lag återuppta spela med ytterligare 20 minuters övertid perioden. Detta fortsätter tills ett lag betyg. Eftersom hemsidan är relativt ovanliga i hockey, kan denna typ av övertid göra för några extremt långa spel. Den längsta spelet i NHL var en slutspelsmatch mellan Detroit Red Wings och Montreal Maroons 1936, där Detroit vann 1-0 efter mer än 116 timmar övertid-eller nästan sex hela perioder övertid. De sex overtimes innebära en kostnad på två hela förordningen spel, alla spelade efter de tre förordningen perioder.

Fjorton gånger har Stanley Cup-finalen slutade på en övertid mål. Den senaste var år 2000, då New Jerseys Jason Arnott skåra på Dallas målvakt Ed Belfour i andra övertid i Game 6 för att ge Devils Stanley Cup.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.