Hur lär jag mig Wind Surf?

windsurfing, kallas också sailboarding eller våg segling, är en rolig och spännande idrott för dem som älskar vatten och vågor. Hjälp av en modifierad surfbräda med segel fäst, vind surfare vinkel sig med vinden för att zip längs havsytan till otroliga hastigheter. Att lära sig att vinden surfa kräver att behärska några grundläggande principer och en vilja att bli våt. De flesta experter rekommenderar att ta minst en lektion från en erfaren professionell vind surfare innan du det själv.

För att lära sig att vinden surfa, måste en person kunna simma och bör vara bekväm i öppet vatten. Flytväst är en bra idé även för erfarna simmare som en extra försiktighetsåtgärd. De flesta experter rekommenderar solglasögon för att förhindra förvirring på grund av bländning. Dessutom är en av de största farorna för vindsurfing solbränna. Använd solskyddskräm och återanvända ofta för att undvika en kokt hummer utseende. Experter rekommenderar att alltid arbeta med en partner eller kompis för att garantera säkerheten. Till skillnad från vissa vattensporter, kan vindsurfing göras på färsk eller salt vatten. För de som oroar hajar eller andra faror på havet, överväga att finna en sötvatten sjö populära för vindsurfing. Kontrollera Lokalt att se om det finns instruktörer tillgängliga som erbjuder grundläggande kurser. Att lära sig att vinden surfa kan göras i en en-på-en lektion eller en grupp, beroende på instruktör. Medan vissa kan ha ständig uppmärksamhet av läraren i en enda session, kan andra njuta grupp kamratskap och konkurrenskraft för lärande med andra. Innan lära sig surfa vind, är det bäst att ha en tydlig förståelse av de fyra grundläggande delar av utrustning. En modifierad surfbräda är när en vind surfare står och är basen för segel. Masten är en påle eller en uppsättning conjoining stolparna som håller seglet. Seglet är tyg och finns i många olika former och storlekar. Bommen justerar riktningen på segel och fäster vid masten och runt seglet. En viktig faktor för att lära sig surfa vinden är, inte överraskande, vind. Även om det finns videos av extrema vind surfare ridning gigantiska vågor, är detta inte för nybörjare. Enligt experter är de bästa villkoren består av en ljus, ständig vind från ett håll. Gå ut i för mycket vind eller när vinden mönster är virvlande kan vara frustrerande och ofta farligt.

när du lär dig surfa vind, är det viktigt att lyssna noga på instruktionerna och vara patient. Det är inte ovanligt att kantra, snurra i cirklar, eller göra andra dumheter en stund innan behärska de grundläggande teknikerna. Kom ihåg att en instruktör finns för att hjälpa, inte att förundras över intuitiv förmåga. Vara säkra på att be om klargöranden på en punkt eller begrepp som inte är helt förklaras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.