Hur känner jag igen en Fake kubansk cigarr?

För nästan varje lyxprodukt, det finns en förfalskad version tillgänglig, från falska designer plagg till parfym som kommer att bränna huden från din handled. Om det finns en marknad därute för vissa dyra produkter, någon någonstans kommer att göra en billigare, shoddier version. Fake kubanska cigarrer har gjort att många turist munkavle på de billiga stogies de har köpt.

Turister på platser som Västindien ofta luras att köpa falska kubanska cigarrer. Vad var en gång en liten marknad som nu har vuxit till en enorm svarta pengar spinner. Det finns några metoder som kan hjälpa dig på plats en falsk kubansk cigarr.

Bladen att kubanska cigarrer rullas i är en stor giveaway. Falska kubanska cigarrer är tillverkade av rena blad som bryts och faller sönder lätt. De flesta av bladen som utgör falska kubanska cigarrer är trasiga blad som stjäls från cigarr fabriksgolvet. Titta på hur cigarrer rullas. Om de ser ut som om de vore rullade med ett tummade tre apa, inte röra dem. En annan giveaway är storleken på cigarrer. En låda med falska kubanska cigarrer kan omfatta cigarrer av varierande längd. Fråga om du kan prova en innan du köper dem. Skiva ur slutet av cigarren och se om den håller ihop. Om det faller isär, så är det en klar bluff. Om tobak ligger utanför cigarr, då det är en falsk kubansk cigarr består av tobaksfabriken golv spån. En låda riktig kubanska cigarrer kommer att ha vissa kännetecken som du kan kontrollera. Det bör finnas tre märken brännas i botten i varje ruta. Man kommer att läsa Hababo S. A. Det här är märket för den officiella kubanska cigarr exportombud. Annat varumärke kommer att läsa Hecho en Cuba , em som betyder "made in Cuba". Det tredje märket kommer att läsa totalmente a mano , em som översätts som "helt för hand". Ett annat tecken på att du ska köpa riktiga kubanska cigarrer är tätning som löper runt rutan. Detta bör vara en grön-färgad, regeringens officiella sigill. Det bör också finnas en gul Habanos Chevron ligger i det övre högra hörnet. Detta Chevron har använts på kubanska cigarrlådor sedan 1994.

Naturligtvis har förfalskare wised också upp dessa märkningar och använder allt mer sofistikerade metoder för att lura den intet ont anande köpare. Att bekämpa förfalskarna är några importörer använder nu sin egen säkerhet metoder. I Storbritannien, stämplar såsom den engelska marknaden Selection (EMS) är nu i bruk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.