Hur kan jag lära mig att jonglera?

För att lära sig att jonglera, måste du börja långsamt. Först måste du ta en boll och kasta den från en hand till nästa i en båge mönster. Bollen skall vara belägen på ungefär ögonhöjd när man når toppen av bågen. Detta kommer att få dig beredd för nästa steg i att lära sig jonglera. När du har bemästrat denna första övning, nästa steg i att lära sig jonglera är att placera en boll i dina händer. Kasta den första bollen från höger till vänster hand. Var noga med att behålla den båge mönstret lärt sig i den första övningen. När bollen når toppen av bågen, kasta bollen från vänster hand till höger. Den första kulan du slängt bör komma i din vänstra hand nästan direkt efter att du kastar bollen du höll i din vänstra hand. Använd sedan din högra hand för att fånga bollen som du kastade från vänster.

fortsätta öva denna övning tills du är bekväm kasta och fånga bollarna. Detta är ett viktigt steg i att lära sig jonglera. Dessutom växlar mellan att starta övningen med din högra hand och starta det med vänster hand. Det är viktigt för båda händerna för att fungera smidigt när du jonglera. Var noga med att aldrig kasta båda bollarna samtidigt eller att kasta bollar i ett cirkulärt mönster, eftersom detta inte är den korrekta mönstret att använda när du jonglera. Nu när du har bemästrat kastar två bollar, är det dags att lära dig att jonglera tre bollar. Att jonglera tre bollar, måste du placera två bollar i ena handen och en boll i den andra. De båda bollarna ska placeras i din dominanta hand. Get the jonglera mönstret startade av gungade en av de två bollar till andra sidan i en båge mönster, precis som du gjorde i första övningen.

När den första Bollen når den högsta punkten i båge, kasta den enda boll i den andra handen mot den hand du började med. Du kommer att fånga den första bollen omedelbart efteråt, precis som du gjorde i den andra omgången. Nu kasta återstående bollen i en båge mönster och fånga den andra bollen du slängt. Vill fortsätta jonglera mönstret, kasta motsatsen bollen i luften varje gång bollen i luften når toppen av bågen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.