Hur kan jag Sticka med plastpåsar?

Det är ganska lätt att sticka med plastpåsar, och det finns flera sätt att tillverka garn från plastpåsar för att skapa stickade projekt. När stickare ta hand göra plastpåse garn och arbetar med det, kan de skapa en mängd av stickade projekt, från Tote påsar till sol hattar. Beroende på vilken typ av garn som produceras och skicklighet Knitter, vissa projekt gjorda av plastpåsar är ganska visuellt intressanta, och de får inte svika sitt ursprung plast tills tittare komma riktigt nära och personliga. När folk sticka med plastpåsar, skar de säckarna upp för att skapa garn. Beroende på bredd strips och hur "garn" är behandlas, är det möjligt att uppnå plastpåse garn av varierande vikt, gör att människor kan arbeta med olika projekt. Det är också möjligt att använda plastpåse garn i virkning, för dem som föredrar att virka.

Många stickare utveckla egna metoder för att skära plastpåsar att göra garn, men det kan hjälpa att ha några som börjar idéer. Vissa tycker om att minska påsar i spiralform från överkanten och skapar en enda lång strand av garn som kan stickas till en annan del av garn. Andra minska sina plastpåsar i slingor som kan knyts samman för att producera dubbelt strandsatta garn. Det är också möjligt att vika en påse på ett sådant sätt att när det är styckat, omvandlar den till en spiral av garn som sedan kan stickas.

sticka med plastpåsar, människor helt enkelt använda garnet som de skulle något annat garn, att sticka ett par prov rader skapa ett övertryck, och då arbeta på en pjäs från början eller med hjälp av en modell för att vägleda sina stickning, fäster större garn som behövs. Eftersom plastpåsar finns i flera olika färger, är det möjligt att producera ett sortiment av mönster när personer sticka med plastpåsar och plast garn kan också kablat, stjälkselleri, eller arbetat på annat sätt för strukturell variation.

Denna teknik för återvinning av plastpåsar kan hjälpa till att hålla plastpåsar ur deponier, även om det inte löser problemet med spridning av plastpåsar i första hand. Stickare som arbetar med plastpåsar ofta skapar livsmedelsbutik väskor och carryalls så att de kan minska sin förbrukning av plastpåsar, och de kan värva använt plastpåsar av vänner med ett erbjudande att sticka dem till mer hållbara påsar.

Det är möjligt att sticka med plastpåsar att göra kappor, hattar, bordstabletter, badrumsmattor, och i stort sett allt annat tänkbart. Några bra exempel på plastpåse stickning projekt kan ses på stickning anslagstavlor och foto samhällen delning, för människor som vill ha inspiration.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.