Behöver jag ett fiskekort till Fish?

fiskekort kraven är olika för varje område och ofta olika beroende på vilken typ av fiske du kan göra. Vissa länder kan ha en lag enhetlig fiske täcker hela landet. I USA bestämmer varje delstat sin egen politik fiskekort, när de behövs, och som kan undantas. Det finns två huvudtyper av fiskekort. De flesta människor är bekanta med fritidsfiske fiskekort. Det är det som behövs bara för att njuta av en dag på vattnet med ett metspö och bete. Den andra typen, den kommersiella fiskekort, används av dem som är beroende av fisket för sin försörjning. Som sådan är denna licens används främst för saltvatten fiske.

en del jurisdiktioner kan tillåta dem under en viss ålder och över en viss ålder för att fiska utan licens. Detta ses som ett sätt att introducera ungdomar till idrotten och ge seniorer en paus. Åldersgränser gäller är mycket vanligt bland alla jurisdiktioner, men exakta ålder kan variera från plats till plats.

Andra undantag från krav fiskekort kan också vara på plats. Till exempel, vissa jurisdiktioner säger fiskevatten ligger i det egna länet med en viss typ av stång, såsom en utan en rulle, inte kräver ett fiskekort. Detta för att ge dem som vill fiska efter mat att göra detta utan betungande krav på att köpa en licens. I Förenta staterna, sådana som fiskar gränsen vatten, eller de sjöar och vattendrag mellan två stater, vanligen behöver bara ett fiskekort i en stat eller det andra. Detta är en bra fördel. Det spelar ingen roll vilket land du är fiske, eller ens om du fiskar i bakvatten av grannstaten, licensen är lika giltiga.

För dem som vill fiska i ett skick som de inte är bosatta, ett fiskekort nästan alltid kommer att krävas. Out-of-state fiskekort är oftast betydligt dyrare än den räntesats som för statliga invånare, även om varje enskild stat varierar. På grund av detta faktum kommer bevis på uppehållstillstånd normalt krävas innan de har fått en licens.

Det är upp till varje enskild sportfiskare att veta vad lagarna för staten där de bedriver sitt fiske. Dessa kan ofta vara lätt att hitta på tillgång till offentliga vattenvägar eller genom att kontrollera med en lokal bete butik. De finns också genom att kontrollera med varje stats avdelning som reglerar fisket, såsom Department of Natural Resources, som det kallas på många platser. Fiske utan licens kan beläggas med böter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.