Vilka typer av fiske lockar kan användas för Freshwater Fishing?

Sötvattensfiske lockar kör gambit och är gjorda av många olika material för att agera i många olika moden. I allmänhet är målet för en sötvattenfiske lockbete enkel: Locka fisken att strejka. Ju mer aggressiv strejken är, desto större är chansen att fisken kommer att vara anslutna och landas. Sötvattensfiske beten kan delas in i tre stora undergrupper: Top vatten, svävande beten och botten lurar.

Välja vilken sötvattenfiske locka till användning, eller ens vilken subtyp använda beror på situationen och målet arter. Räkna ut det här kan ta lång tid och erfarenhet, framför allt lärt sig genom en process av försök och misstag. Bestämma fisk mönster beror också mycket på vattenförhållanden. Att lyckas med fisket lockar innebär att förstå dessa mönster, liksom presentationen och hastigheten hos lura sig själv. Ett antal saker måste komma samman på rätt sätt för bra drag fiske. Till exempel skulle de rikta largemouth bas gör väl i att förstå de tenderar att föda i grundare vatten, nära ytan, nära skymning och gryning. På sommaren har de en tendens att dra sig tillbaka till djupare vatten under dagens hetta. Detta kommer definitivt att påverka vilka fisket lockar används.

Upp vatten fiske lockar tenderar att omfatta rakt lockar som ser ut som fiskar, eller flyga beten som används vid flugfiske. Dessa fiskar beten är ofta svårt, men inte nödvändigtvis vara. De används också för att fånga en mängd olika arter som havsabborre, gös, crappie och andra. De kan antingen hämtas långsamt eller snabbt, beroende på situationen.

Nedhängd fiske lockar också innehålla ett antal olika hårda och mjuka beten, den vanligaste av dessa är veven beten, skedar och spinner lockmedel. Varje är bra beten att använda för stimfiskar som finns upphängda mellan toppen och botten i vatten på 10 meter eller mer. De är avsedda att hämtas på en relativt snabb takt.

Bottenfiske lockar brukar vara mjuka beten, såsom plast maskar eller annan typ av mjuk plast beten betydde att simulera livet som fisk kan hitta ett attraktivt byte arter längs botten. De är i allmänhet hämtas relativt långsamt. De är utformade för att gå på ett sådant sätt som utlöser den instinktiva reaktion att strejka. De är ofta mycket effektiva när de används i grundare vatten, men förlorar en del av sin effektivitet i vatten mer än 20 meter djup.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.