Vilka olika typer av idrott Flooring?

Sports golv är inte en sak, men en rad olika modeller för att golvkonstruktion eller golvbeläggningar med en mängd olika produkter för olika atletisk syften. Sport golv är tillverkad av en mängd olika naturliga och syntetiska material. Special golv möter behoven på idrottare inom så skilda idrotter som basket, tennis, track, tyngdlyftning och futsal, en inomhus version av sporten amerikanerna kallar "soccer" och européer kallar "fotboll". Bärbara och fasta sport lösningar golv finns tillgängliga och kan användas i skolor, kyrkor, park och centra rekreation, militärbas utbildningsmöjligheter, idrottsklubbar, arenor, idrottsarenor och andra anläggningar avsedda för sport, oavsett heltid eller deltid .

Racketsport-specifika idrotts golv är tillgänglig för tennis, bordtennis och badminton. Du kan hitta, till exempel att en tennis golv är konstruerad för medelstora bollhastighet, bra fäste och stötdämpning och korrekta bollen studsar. Vissa professionella idrottsföreningar har mycket speciella krav på golvet. International Table Tennis Federation är mycket specifikt om golv som krävs för att spela turneringar: det måste vara bordtennis speciella golv från Gerflor, skaparna av Taraflex?, Och färgen måste Framboise (hallon).

Skol idrottshallar och andra multi-purpose idrottsanläggningar presentera unik sport golv behov. Dessa golv måste vara extremt hållbara och ekonomiskt att underhålla, samtidigt som en yta där flera åtgärder, såsom löpning, promenader och hoppning, är bekväma och säkra. Ett sätt att uppnå allt detta i en våning är med ett mångsidigt produkt som Taraflex?. Taraflex? inleds med en Cellular Xtreme Process (CXP?) skum underlag, krönt av en D-Max? yta komplex med PVC skikt kombinerad över en glasfiber rutnät. Det översta skiktet är en yta kallas Protecsol? Gjorde att tillhandahålla "slide" eller "grepp" beroende på användarens åtgärder, samt vara utformad för att förhindra friktion bränna. Men trots allt utvecklat nya material, är lönn sport golv fortfarande oerhört populär också.

Vissa sporter har mycket specifika och särskiljande golv behov. En inomhusbana kräver en unik typ av sport golv för att behandla idrottare bär spikes eller inte. Isbana golv, antingen permanent eller portabla, har unika tekniska krav, och ishall omkretsen har sitt eget unika golv krav liksom. Tävlingshästar behöver sport golv också. Det finns specialiserade gummi läggare och texturerade hästar golv som kan användas i lador, paddock områden, gångbryggor, foaling bås, häckningsområden och arenor. Detta golv är utformad för att minska skadan genom halkskydd, gör rengöringen enkel, och likna en naturlig marktäckande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.