Vilka olika typer av brädspel för små barn?

Minns du spelar Hi-Ho Cheerio som barn? What about Chutes and Ladders ? Älskade stegar, hatade rännor, va? Som du växte upp du förmodligen började inse att brädspel hade några läxor att lära. Brädspel är bra för att lära barn livet lektioner, hjälpa dem att hantera frustration och lär dem att vara bra sport, och de är ju bra för att ha kul.

Livet är ett av de spel som lär lektioner , och medan den traditionella spel kan vara ganska tufft för små barn, det finns också en Sponge Bob version av Life . Det finns många brädspel som skapats speciellt för små barn, och några av de högre spel åldersnivå har anpassats för små, som Clue Junior eller Monopol Junior . Du hittar även versioner av andra brädspel som innehåller ditt barns favorit karaktärer, som Sponge Bob Monopoly , Care Bears dam , eller Dora the Explorer version av Candy Tomt .

Candy Land är en av de all time favorit brädspel för små barn. Det är färgglada, intressant och enkelt att spela, och det fick godis. Dessa är alla faktorer som små barn hittar förtjusande. Du kan också hitta Dora the Explorer, Sesame Street tecken, Disney prinsessor, och många andra med i Memory kortspel.

Andra enkla brädspel som är perfekt för små barn hör Trouble och Tyvärr . Trouble liknar Parcheesi , men det finns tider för spelet bitar så de är lättare att hålla reda på, och den har en "pop-o-matic" boll i mitten som du trycker på för att rulla tärningarna, i stället för att skaka tärningarna i små koppar. Du kan prova Cheesy Parcheesy .

Minns du Operation ? Ditt barn kommer att älska är verksamma på sina patienter och kommer att skratta tillsammans som varje spelare ger sig iväg summern. Det finns även en ny Shrek version av denna gamla favorit.

Det finns många olika typer av brädspel tillgängliga för alla åldersgrupperna, och speltillverkare har börjat catering till yngre spelare. Detta är bra för små barn sedan spela brädspel lär dem så mycket, med olika sätt att interagera med andra på lämpligt sätt. Kolla Care Bears game; Hungry, Hungry, Hippo ; Crocodile tandläkare , och ett stort sortiment av andra roliga spel styrelsen att hela familjen kan njuta av.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.