Vilka är de viktigaste Ishockey Regler?

Ice hockey är en lagsport som spelas på is. Sporten har spelat sedan den 16: e århundradet, men det första officiella inomhus inte äga rum förrän 1875. Sedan 1920 har ett fåtal länder som dominerat världen i ishockey, inklusive Kanada, Tjeckien, Finland, Ryssland och USA. Den första ishockey regel gäller sammansättningen av teamet. Varje ishockey består av sex spelare: en målvakt, två backar och tre forwards. Forwards ofta spela tillsammans som linjer, som gör backar. När ett byte görs förändringar görs vanligtvis som en uppsättning. Det näst viktigaste ishockey regeln har att göra med grunderna i hur spelet spelas. Poängen med spelet är att skjuta pucken i motståndarens nät göra mål. Detta görs med en lång käpp med böjt blad i ena änden. Pucken kan också styras med hjälp av kroppen, så länge det inte finns någon sparkar eller skjutande rörelse. 1930 togs en ny ishockey regeln i kraft, så går framåt och göra lagspel viktiga för idrotten.

Nyckeln ishockey regel under spelen har att göra med "isbildning pucken" handlingen att skjuta pucken över mitt röda linjen och på den motsatta röda mållinjen. När isbildning sker, är det stannar spelet och en face-off som hölls i den defensiva zonen i team som begått överträdelsen. En annan viktig ishockey regel är offside . Offside spela kallas när en aktör på den anfallande laget kommer före pucken innanför attackera zon. När en offside kränkning inträffar, en face-off följer. Annan, separat ishockey regel kallas en offside pass eller en två ledningar pass , anropas när ett pass som inifrån ett lagets försvara zon går över den röda linjen. Inte alla ligor iaktta offside passera regeln.

Det är en standard ishockey regel att kroppskontakt, inklusive slå och skjuta, är tillåtna så länge de är en del av en full-body flytta. Stick-on-kroppskontakt och träffar bakifrån, dock är olagliga. En spelare som är utvisad skickas till straffområdet i upp till fem minuter, beroende på hur allvarlig förseelsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.