Vilka är de olika typerna av hockeyutrustning?

dig klar att spela hockey innebär inte bara att komma i form, men även göra vissa att du har rätt typ av hockey utrustning. Det finns tre varianter av sporten: fält, Rink och ishockey. Hockey utrustning beror till stor del på vilken typ du spelar. Den huvudsakliga skillnaden mellan landhockey och de två andra typer är att landhockey spelas med en boll och kräver skor med bommar för att förhindra halka. Annan utrustning för område omfattar hockey Shin och knä stoppning. Fält kräver hockey en pinne för lek, och beroende på vilken nivå du spelar, kan kräva att du ta med egen boll. När tänker de flesta på hockey, tror att de i ishockey. Din första hockey utrustning som krävs för den här sporten är väl passande skridskor. Att välja rätt skridskorna är en viktig aspekt eftersom fel skridskorna kan orsaka smärtsamma blåsor. Färska studier tyder också på att du bör välja syntetmaterial i stället för bomull eller ull strumpor, eftersom syntetmaterial tenderar att orsaka mindre blåsor.

För rullskridskohockey utrustning behöver du in-skridskor linje roller eller vanlig rullskridskor i stället för skridskor. Rink hockey med inline-skridskor verkar vara mer populärt alternativ i dessa dagar, eftersom det ligger närmare ishockey. Återigen bör du ta dig tid att hitta ett bra passande par skridskor. Rullskridskor kan också orsaka fot obehag eller blåsor om passformen är dålig. Om du är ny på området för hockey, kan hockeyutrustning kostnaderna bli för höga. Att skära ned på kostnader, kan du fundera på att köpa använda stavar eller kuddar, bara se till att inte offra väl passa för ekonomins skull. En komplett uppsättning av begagnad hockeyutrustning varierar mellan 200-400 US-dollar (USD). När du väljer hockeyutrustning, stick val är också viktigt. Tänk på din höjd, som en hockeyklubba borde passa dig bra. Klubbor finns i de traditionella trä i glasfiber eller i metall. De kommer också i olika vikter och kurva vänster, höger eller rakt. Valet kan delvis bestäms av vilken position du spelar. Sportbutiker är utmärkt att hjälpa spelarna välja lämplig käpp.

Hockey kan vara en grov sport, så hjälmar för is och rullskridskohockey är viktiga. Mun vakter är lika viktigt att skydda tänderna. Suspensoarer för män kan också göra kollisioner mycket mindre smärtsam och mindre minnesvärd. Potentiella hockeyspelare kan också köpa skyddssystem redskap och beskyddare hals. Den sista övervägandet i valet hockey utrustning pucken själv. I allmänhet bestämmer nivån spelar storlek. Erfarna spelare använder mindre puckar.

Standard puckar är ungefär en tum (2. 54cm) tjock och tre inches (7,62 cm) i diameter. Utbildning puckar kan vara större. Om du är ny till sporten, kanske du vill köpa ett par puckar till träningen. Organiserade spel ger vanligen hockeyutrustning som puckar och nät.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.