Vilka är de olika typerna av Running Shorts?

Det finns många olika typer av löparbyxor. Tillgänglig på en mängd olika stilar, längder och färger, är de också göras med eller utan fickor. Finns löparbyxor avsedda att Formpassande och andra gjort för att ge en lösare passform. Den bästa typ och stil löparbyxor är i allmänhet en fråga om personlig preferens.

Running shorts finns i varierande längder, som anges av INSEAM mätning. Inseams sortiment typiskt från en tum (2,5 cm) till sju inches (17. 8 cm) lång. Kortare stilar kan vara bra för spurter, medan längre shorts kan vara till nytta under långa avstånd, lägre tempo går. Men längden är en smaksak och vissa typer kropp kan vara bättre lämpade för vissa längder. V-notch shorts är det mest sålda körsätt shorts. Ett par v-notch shorts funktioner utanför en söm som löper mest av längden på benet. När sömmen når botten tum eller två, är det hack i en upp och ner, v-formad formation.

Split-ben löparbyxor är lite annorlunda. Split-ben shorts är inte sys ner längden på benet, men utformas så att frontpanelen överlappar baksidan. Split-ben shorts sägs erbjuda en hög grad av flexibilitet. P

löparbyxor säljs i mäns, kvinnors och könsneutrala stilar. Som män och kvinnor formas på olika sätt, att välja ett par shorts skära specifikt för ditt kön är avgörande. En kvalitet par löparbyxor kommer att utformas för att passa midjan, lår och höfter av kön som de görs. Unisex shorts är avsedda att bäras av båda könen. Ibland, dock, unisex shorts bara inte ger en tillräckligt bekväm passform. P

Running shorts är tillverkade av många olika tyger. Det är bäst att leta efter byxor som är gjorda av ett tyg som är mjukt, andas och absorberande. För din bekvämlighet, är det klokt att undvika bomull och nylon. Dessa vävnader kan skrapar eller hålla fukt.

I valet löparbyxor för män, är stödet en mycket viktig fråga. Löparbyxor bör ha en liner inbyggd, vilket gör en jock strap onödig. Foder av ett lätt material som är bra för att erbjuda anständigt stöd. Oavsett om du är man eller kvinna, är det klokt att leta efter shorts fodrade med material som låter för bra luftflöde och maximal uppsugningsförmåga. Välja shorts med ett mjukt tyg liner är också en bra idé att förhindra skavsår i ljumskarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.