Vilka är de olika typerna av Paintball Gear?

Paintball är en intensiv sport som kan spelas antingen som en enskild verksamhet eller som ett lag. Men liksom de flesta sporter, kräver paintball särskild utrustning för att spela. Paintball redskap kan delas in i tre grundläggande kategorier: offensiv utrustning, sliten utrustning, och fältutrustning. Var och en av dessa kategorier och deras innehåll kommer att förklaras närmare nedan.

Stötande utrustning är den kategori av paintball redskap att spelare kommer vanligtvis spenderar mest pengar på. Denna kategori omfattar paintball gevär, bollar, tryckluftsbehållare och tillbehör pistol. Några av dessa mer i detalj är:

Paintball Gun: Den viktigaste delen av offensiv utrustning. Det finns många olika typer av paintball-gevär att välja mellan. Vissa modeller kan vara mycket modifierad med tillbehör, medan andra inte kan. Paintball gevär kan hyras på de flesta paintball anläggningar och paintball specialbutiker.

Paintballs: Hjärtat i spelet. Bollar finns i olika storlekar och färger, och kan ha olika skal tjocklekar beroende på vilken stil och tillverkare. Veteran paintball spelare matchar vanligtvis storlek sina bollar med diameter på sina fat. Mest generella bollar, men kan användas i standard pistoler.

Barrel spärr (BBD): Säkerhet är oerhört viktigt när man spelar paintball. När en paintball pistol är inte aktivt används i ett spel, en BBD bör placeras på den. BBDs hindra bollar oavsiktligt skott och skadade en oskyddad person. De omfattar fat täcker, pluggar fat, och strumpor fat.

Barrel: Pipor av olika längd och diameter kan fästas på några paintball-gevär för att förbättra noggrannheten.

Hopper: Paintballs som avfyrades från ett paintball-gevär vanligtvis förvaras i en böjd behållare ansluten till pistolen. Denna container kallas tratten. Hoppers finns i olika storlekar och kan acceptera tillbehör.

Loader: lastare trattar som har ändrats för att mer effektivt flöde bollar i skottlinjen kammare pistolen. Flesta lastmaskiner använda batterier. Lastmaskiner är ofta nödvändigt att dra fördel av förbättrade utlösare.

Trigger: Paintball gevär kan ha förbättrats utlöser sätta på dem för att öka prestandan. Trigger typer inkluderar automatisk triggers, vevar, dubbel triggers, elektronisk utlösare och gunga utlöser.

Omfattning eller Sight: räckvidder och sevärdheter kan läggas till paintball gevär för att förbättra noggrannheten . Oscilloskop förstora ett visst område medan sevärdheter försök att lokalisera var paintball går.

Air Tank: De flesta bollar eldas med luft för att driva dem. Luften är vanligtvis förvaras i tankar antingen fästas direkt till pistol eller bärs på en spelare och ansluten till pistolen genom en slang. Guns måste inrättas för att ta sig en komprimerad luft eller koldioxid (CO2). Inte alla kanoner kan ta antingen gas.

Grenade: Paint granater utsätta en stor radie för att måla strax efter pinnen dras och granaten är (förhoppningsvis) kastas. Paint granater är dyra och kan vara olagligt på något paintball kurser.

Begagnade utrustning paintball redskap som spelaren bär. För nästan alla, kommer detta att inbegripa skyddande ansiktsmask, veteran spelare, dock ofta bära ytterligare objekt att förbättra deras chanser att vinna. Begagnade utrustningen ingår:

helmask: En helmask hänvisar till tre bitar som bärs som ett: det hårda mask som skyddar ansikte, mun och kinder, de glasögon som skydda ögonen och visiret som både skyddar och bevarar bländning från ögonen. Full masker krävs vid nästan varje paintball anläggningen när man spelar.

Chest Protector: Paintballs får ont när de träffar. En kista beskyddare ger antingen plåt eller stoppning som kuddar och distribuerar kraften av en paintball inverkan. Chest Protectors är inte obligatoriska, men rekommenderas för spelare att komma nära sina motståndare.

Nackskydd: paintball i halsen är mycket sällsynt, men kan orsaka allvarlig skada. Neck Protectors kan användas för att minska risken.

Pads: Elbow, ljumske (cup) och dynor knä kan användas för att skydda lederna och känsliga områden från skador.

Handskar: Fingers kan nötas rå från att dra en trigger, bollar kan komma under naglarna och orsaka mycket obehag. Handskar är att rekommendera.

Rör: Rör är enkla behållare som håller extra bollar. De är utformade för att enkelt fylla paintball trattar på området. Mest veteran paintball spelare utföra rören på dem.

Harness: Selar bandet på spelare och hålla extra rör.

Tactical Vest: Innehåller fickor och rörhållare. Field utrustning paintball redskap som kan användas av vem som helst att spela. Det är vanligtvis från paintball anläggningen, och kan omfatta följande:

Flagga: En färgad tygbit som kan fästas på en påle. Flaggor används ofta för spel som Capture the Flag, bas befälhavare, och döda löpare.

Gummibåtar: Dessa inkluderar uppblåsbar lådor, bunkrar, och kanoner. De är vanligtvis hittas på inomhus paintball fält, och ibland allmänt kallas bunkrar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.