Vilka är de olika Soccer positioner?

De vanligaste typerna av fotboll positioner kan vara lite svårare att förstå än i andra sporter. Anledningen till detta är att de ståndpunkter som ibland kan förändras beroende på var de andra spelarna på planen. En annan faktor fotboll positioner är storleken på den grupp, som kan variera mellan tre och elva spelare, beroende på ligan och intervall av spelet. Den enklaste av alla fotboll positioner att förstå är att om målvakten, eller målvakten. Denna spelares jobb är att försvara mål från motståndarlaget, och det finns bara en målvakt på planen under spelets gång. Bortsett från ett par undantag, är målvakten den ende fotbollsspelare som får röra bollen med hans eller hennes händer under spelets gång. Denna spelare är vanligtvis också bära en färgad skjorta så att han eller hon kan identifieras från de andra spelarna.

Andra soccer positioner att försvara målet från den motstående lag är fullbacks. Det finns vanligtvis två eller tre fullbacks på fältet vid en tidpunkt, som spelar i närheten av sin målvakt för att förhindra att fotboll från att göra det till sitt mål. På ett sätt, när motståndaren har bollen, varje spelare i laget tvingas in i rollen som försvarare, men FÖRSVARSSPELARE vanligen också en försvarare för en majoritet av spelet.

framåt är det fotboll position som spelar närmast motståndarnas mål, och är den primära scorer i spelet. Annan av fotboll positioner är mittfältare, som mestadels spelar runt centrum tredjedel av fotbollsplanen, och kan spela antingen offensivt eller defensivt. Alla dessa fotboll positioner, inklusive fullbacks, kan värdering mål beroende på situationen, och varje position kan ytterligare förtydligas som "vänster" eller "rätt" för att undvika missförstånd under spelet. Andra varianter på namnen på de olika fotboll positioner som beskriver dem närmare omfatta yttrar, proppar, sopmaskiner och mer.

Alla dessa Fotboll positioner kan utnyttjas och arrangeras på fältet i olika typer av fotboll formationer som vanligtvis beslutats av buss. Den typ av fotboll formation som används är beroende av många faktorer som kan variera mycket från spel till spel. Dessa faktorer kan ange storleken på fältet, att antalet spelare och motståndarlaget val av bildning, att nämna några. Olika positioner fotboll tillsammans med de många spelstilar öka på den totala spänningen i fotboll och bidra till dess fortsatta popularitet över hela världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.