Vilka är de bästa tipsen för Marathon Running?

Marathon körs inte för alla idrottare. Den är utformad för löpare som vill testa omfattningen av deras förmåga trycker deras kroppar bortom löpband och kör trail. Marathon kör kan vara ett mycket givande fysisk utmaning, men det gör transportera flera hälsorisker. Genom att förbereda ordentligt för ett maratonlopp kan du förbättra dina chanser till en lyckad, skada free run. Bra förberedelse för ett maraton börjar veckor eller månader innan loppet. Om du inte är en hängiven löpare, som ett maratonlopp så dina långsiktiga mål och arbeta upp till det med kortare förare. Medan nästan alla fysiskt kan person kan träna sig att ha uthållighet och kraft att springa ett maratonlopp, Räkna inte med att köra en morgon. Fem kilometer (3. 1 miles) lopp är ett bra ställe att börja, när du kan lätt köra så mycket på en regelbunden basis. Innan du börjar din träning regim del experter rekommenderar att genomgå en fullständig fysisk med en läkare. Berätta för din läkare om dina maratonlopp planer och be dem se till att du är i god muskulös och hjärt form. Maratonlopp är tänkta att förbättra din hälsa, inte förvärra sjukdomstillstånd, inte försöka springa ett maratonlopp eller tåg för en mot en läkares ordination.

Köpa kvalitet maraton drivutrustning, såsom skor och andas igång kläder. Kom ihåg, den dyraste redskap är inte nödvändigtvis den bästa. Många webbplatser erbjuder löparskor guider med omfattande redaktionella och användarrecensioner. Bär rätt skor kan korrigera kör brister, förbättra dina resultat, och framför allt förhindra skada. Om din marathon tränings-regimen inkluderar rastgårdar utomhus bör du vidta grundläggande säkerhetsåtgärder varje gång du ger dig ut på en körning. Carry identifikation, en mobiltelefon, och rikligt med vatten i händelse av en nödsituation. Om du kör med hörlurar, vara säker på att ägna stor uppmärksamhet åt trafiken och ta hörlurarna innan de passerar några gator. Du kanske också vill köra med en kompis om du kommer att gå igenom okända eller osäkra områden, åtminstone, se till att en annan person som känner din rutt och när du kommer att använda.

Många löpare tror att det viktigaste träning du kan göra för ett maratonlopp är psykiska snarare än fysiska. För att få igenom en ansträngande träningsprogram och ras, måste du ha tydliga och konkreta mål för dig själv och ett stödsystem för att hjälpa dig att få igenom det. Inkludera vänner och familj i ditt liv som kör så mycket som möjligt, även om de inte kan köra loppet själva vetskapen om att de kommer att vara jublande vid målgång kan skjuta dig igenom en hel del miles. Sätt mål som är rimliga och genomförbara för dig. Chansen finns, du är inte en olympisk maratonlöpare, så förvänta dig inte att nå jämförbara gånger. Genom att sätta mål kan du uppnå, du slipper frustration för misslyckande. Dessutom, medan ett maratonlopp är tänkt skjuta dig, skjuta dig själv för hårt kan leda till skador och ta dig ut ur tävlingen helt.

Enligt experter är ett av de största rookie misstag att underskatta den mängd vatten du behöver dricka. Uttorkning är ett allvarligt problem i maraton kör, en som kan landa du på sjukhuset om du inte är försiktig. Var noga med att bära mer vatten än du tror att du kommer att behöva och kom ihåg att hålla hydrating efter din ras eller träningspass.

På tävlingsdagen, låt inte upphetsningen bli bättre för dig. Ät vad du normalt äter innan träning, inte beslutar att byta löparskor på tävlingsdagen, och försöka få tillräckligt med sömn natten innan. När din ras startar hålla ditt eget tempo och motstå frestelsen att springa fortare än vanligt, du kommer troligen fyllda med adrenalin, som snabbt kan bränna ut och lämnar dig vid sidan av vägen långt innan mållinjen.

När du är klar med din ras, fira precis som du förtjänar! Du har drivit din kropp till en nivå som de flesta människor kommer aldrig att uppnå, och har lagt ned varje timme av hårt arbete som krävs för att göra det till slut. Var försiktig med att fira med för mycket alkohol kvällen efter loppet, medan du kan vara redo för att festa, din kropp förmodligen skulle uppskatta en fin lång vila. Ta några dagar ledigt om det behövs, och sedan börja träna för nästa utmaning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.