Vilka är de 3-4 och 4-3 försvar i fotboll?

3-4 och 4-3 är de två vanligaste defensiva system i fotboll. I NFL i synnerhet, har det skett löpande utvecklingen mot ett försvar eller det andra, men båda är väl etablerade som bas försvar. Siffrorna motsvarar antalet defensiva telefonarbetare och linebackers i systemet, respektive. Den 4-3 anses vara den mer klassiska stilen försvar. Det använder fyra defensiv telefonarbetare och tre linebackers. Den 3-4 försvar använder bara tre defensiva telefonarbetare och fyra linebackers. I 4-3, kommer ansvaret för att skapa press på quarterback i allmänhet från den defensiva linjen-särskilt den defensiva slutar-trots att linebackers kommer Blitz ibland. Den linebackers i 4-3 främst krävs för att stoppa de springa och hoppa ner passera täckning. Rollerna förändring i 3-4 försvar. Defensiven telefonarbetare är mer ansvar för att ta på flera blockerare och hål öppning för linebackers att attackera igenom. Den linebackers rusa quarterbacken mycket oftare, särskilt utanför linebackers.

Skillnaderna mellan systemen kräver olika typer av aktörer på vissa nyckelpositioner. Den defensiva tacklar-interiör telefonarbetare-i ett 4-3 försvar måste vara stor nog att ta på flera blockerare och stoppa springa, men inte så stora att de inte kan glida igenom linjen och få till quarterback ibland. Näsan itu med en 3-4 måste vara ännu större, eftersom han är ansvarig för att koppla upp mitt alldeles själv och har mycket lite passera rushing ansvar. Den defensiva slutar i ett 4-3 försvar ska vara stor nog att ta på en offensiv hantera en-mot-en, men atletisk nog att komma runt tackla och få till quarterback. Den defensiva slutar i ett 3-4 försvar, men, är av samma storlek och ansvar till defensiva angriper i 4-3. De måste vara stout mot köra och bör ta på flera blockerare för att hjälpa ut linebackers. Pass forsande från ett 3-4 försvar slutet är något av en bonus.

Utsidan linebackers i ett 4-3 försvar kan komma undan med att vara lite för liten, eftersom deras främsta ansvar är att stoppa springa och släppa in täckning. Utsidan linebackers i ett 3-4 försvar, dock är playmakers. De är ofta kallas "tweeners" eftersom deras storlek och atletiska hamnar någonstans mellan den yttre Linebacker och defensiven slut i ett 4-3 försvar. Den 3-4 utanför linebackers främst passera rushers, så de måste vara stor nog att ta i itu med, men atletisk och kvick nog att släppa in passera täckning, liksom.

>

Även om det normalt är svårare att hitta personal för ett 3-4 försvar-eftersom det kräver en mammut närvaro inne i näsan tackla och exceptionella idrottare på utsidan Linebacker-Det är ofta föredras av defensiva coacher som vill ha flexibilitet och oförutsägbarhet det skapar att rusa till passer. Försvaret är aldrig säkert vilken linebackers kommer att rusa quarterbacken och som kommer att släppa in täckning. Den 4-3 är mer mångsidig när det gäller att utnyttja den starka sidor och egenskaper hos en grupp av spelare, och därmed den vanligaste av de två.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.