Varför är Yankee Stadium Känd som The House That Ruth Built?

Innan Yankee Stadium öppnades 1923, Yankees hyrs från deras cross-town rivaler, New York Giants och delade utrymmet i Polo Grounds. Vräkningshotade tvingades de Yankees att bygga egna Stadium i Bronx, men detta steg mångas mening inte kunde ha hänt utan berömmelse och popularitet för sina Marquee spelar George Herman "Babe" Ruth. Ruth drog storpublik och gjorde Yankees ett otroligt populär grupp, och efter Yankee Stadium öppnades, var det känt i vardagligt tal som kammaren att Ruth byggdes som en följd av Ruths starpower dra in tillräckligt med intäkter och fläkt för att bygga parken. i Ruths första säsong i Yankees 1920 var Yankees ritningen mer fans än deras cross-rivaler stad beslutade Giants, och Yankees ägare att chansa på hur populära deras team. Eftersom både New York Giants och Brooklyn Dodgers hade starkare rötter i New York än den relativt unga Yankees, bygga en ny park-större än de flesta ballparks-förutsatt att amerikanarna kunde dra 60. 000 fans till deras spel var ganska riskfyllt. Men Yankees hade också Babe Ruth, som var det största namnet i idrott vid den tiden. Efter svagt relationer började utveckla mellan Giants och Yankees ägande beslutade Yankees det var dags att investera i vad som skulle bli House That Ruth Built.

För att ytterligare förstärka idén att Yankee Stadium var verkligen House That Ruth Built, slog Babe Ruth den första home run i den nya Ballpark att slå Boston Red Sox. Yankees vann World Series i det första året i House That Ruth Built, ytterligare förstärka tanken att arenan har att tacka för framgången delvis Ruth. Kritiker av parken, dock spelas ut under namnet The House That Ruth Built och istället kallade det för The House Built For Ruth på grund av dess dimensioner som bidrar till en vänsterhänt slugger: Ursprungligen var det högra fältet staketet mindre än 300 meter - 90 meter-hemifrån tallrik, ger Ruth en fördel för börjar vi kör.

The House That Ruth Built visar många funktioner: Yankee Stadium var det första baseball parken vara permanent märkt en stadion, det var den första tre nivåer idrottsanläggning; det togs upp första varningen spår, och det togs upp den första elektroniska resultattavlan. Avsedda för multi-motion, House That Ruth Built skulle kunna användas för fotboll, spår och evenemang fält, och diverse andra idrottsevenemang tack vare sin särskilda och mångfacetterad design.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.