Vad finns olika typer av skidmasker?

Ski masker och hattar finns i olika stilar, färger och material. Kyliga vindar och snöfall kan orsaka windburn och temperaturer isigt på hudens yta. Ansiktsmasker, balaclavas och mössor finns i olika material och är de vanligaste typerna av skidmasker.

Neopren ansiktsmasker täcka halsområdet upp till hjässan i ryggen och upp i ansiktet inklusive näsa och mun i fronten. Ögats yta och pannan är exponerade och är tänkta att täckas med skidglasögon och en hatt respektive. Ansiktet-kramar masker neopren skidor ser eleganta och moderna och är bra för bevakning mot vindens kyleffekt. Vissa stilar har Racing Stripes. En rad färger som rött, lila och blått är vanligtvis tillgänglig tillsammans med grundläggande svart.

Beanies är mer hattar än skidmasker och kallas "toques" i Kanada. Beanies brukar sticka och vila på huvudet samt täcka öronen. Vissa mössor har öronlappar och band knutna till lappar som kan fästas under hakan. Vissa mössor har en dekorativ tofs på toppen, medan andra har rullat kanter eller räkningar som kepsar.

Balaklava ligger på Krim. Den brittiska stickade huvudbonader skicka till brittiska soldater som tjänstgör i den kalla områden i Balaklava och hänvisade till huvudbonader som balaclavas. Traditionellt har stickade balaclavas med ull, men dagens versioner i termiska tyger såsom polyester och mikro-fiber Wick bort fukt och är snabbtorkande. Balaclavas är bra för att hålla huvud och hals varm och kan eliminera behovet av en halsduk.

Några balaclavas exponera hela ansiktet, utan omfattar alla hals-och huvud. Vissa balaclavas täcka hela ansiktet och huvudet med bara tre hål för både ögonen och munnen inte täckas. Vissa åkare föredrar neopren masker balaclava skidor som duk balaclavas kan få fukt från andas in dem, medan neopren inte.

Begagnade som en andra hud, neopren balaclava skidmasker oftast bara har ögon områden upptäckt att passa skidglasögon. Det finns två typer av neopren-standard och Floprene. Floprene är mer andas än Neopren, men Neopren håller i värmen. Vissa skidmasker är gjorda av en kombination av material såsom neopren, spandex och fleece. Spandex tillsätts skidmasker ofta ger ökad elasticitet i skidmasker så de är lättare att sätta på och ta av.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.