Vad bör jag veta om Marathon Training?

Marathon utbildning är en svår och mödosam process, även för erfarna veteraner. För nybörjare är det ännu mer beskattning på kroppen. Lyckligtvis finns det ett antal program maratonlopp utbildning och kör övningar som kan göras för att hjälpa villkor ett organ för den uppgift som väntar, och undvika skador. är Loppet brukar kallas den ultimata Endurance sport. Det är 26,2 miles (ca 42 km), att köra non-stop. Delen av tiden, för att vinna, måste detta ske i lite mer än två timmar. Det innebär en snittfart på nästan 13 miles (21 km) i timmen.

Utbildning för ett maraton är något som sker över tiden. De bara börjar springa bör patient och gå in Marathon utbildning respektera vad de försöker åstadkomma. För dem som aldrig springa före eller som inte varit igång ett tag, är det bäst att införliva utbildning element för 5k och 10k lopp på första. senare, när löparen är bekväm med 10k raser, han kan flytta till halv maraton och slutligen maraton. Denna typ av marathon utbildning underlättar en person i processen och får kroppen acclimated att köra på avstånd, inte hastigheten. Det är inte nödvändigtvis krävs för att köra ett maraton sträcka innan själva dagen i maraton, men det kan vara till hjälp.

Alla Marathon träningsprogram bör följas för att efter bästa förmåga. Marathon utbildning är en daglig, eller nästan dagligen, åtagande som kräver ofta kör 30 till 50 miles (48 till 80 km) eller mer per vecka. Avviker från detta bör endast ske i händelse av en skada. Naturligtvis kommer nybörjare startar inte på denna nivå, men eftersom tiden för maraton närmar bör detta vara målet.

Nyckeln till maraton utbildning Hälsofrågor. Watching för skador är viktigt för alla löpare. Därför, lyssna på de signaler som kroppen ger dig. Värk och smärta kan betyda något, särskilt om de blir kroniska eller återkommande. Gemensamma och smärta ben är annorlunda än muskelvärk, vilket kan upplevas efter någon typ av träningspasset. Dessa typer av smärta, som ofta varar i flera dagar och förvärras med varje träningspasset, kan betyda att något mer allvarligt sker. I vissa fall bör maraton inte ens försökt tills en löpare har pågått regelbundet under minst ett år. Detta ger kroppen tid att anpassa sig till en mycket krävande process. När konsekvent körs nästa uppgift är att öka avstånd och hastighet på upp till maraton takt. Såvitt pacing beträffar alltid köra på en nivå som du är bekväm med. Ökad takt kommer med praxis som uthållighet är byggd.

Eftersom tiden för tävlingen närmar sig, bör marathon utbildning också sjunker lite i de flesta fall. Detta gör att kroppen vara helt redo att ge allt på tävlingsdagen. Även om inte racing konkurrenskraftigt, en tjänsteman marathon händelse är en bra chans att visa dig var du är.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.