Vad bör jag tänka på vid köp av vätskesystem?

vätskesystem är en del av utrustningen som används av idrottsmän för att hålla kroppen hydratiserade samtidigt bedriva fysisk aktivitet. Det vätskesystem utformades ursprungligen för cyklister, men även andra idrottare som racerförare använder sig alltmer av den också. Dessutom är vandrare finna det fördelaktigt att göra vätskesystem med dem. En grundläggande vätskesystem innehåller en flexibel blåsa hålla vätskor, en slang för att transportera vätska till användaren, och en bit ventil. Bettet ventilen hålls i användarens mun och används för att kontrollera flödet av vätska. När du beställer en vätskesystem, är det viktigt att köpa en med en blåsa stor nog att rymma den mängd vätska som krävs för verksamheten. Slangen bör bifogas till urinblåsan nära botten för att få så mycket vätska. När du beställer en naken blåsa, som är ett vätskesystem med urinblåsan placeras i en ryggsäck, är det viktigt att köpa ett system med klaffar som täcker hålen så att slangen ur ryggsäcken. Detta hindrar regn från att komma in i förpackningen.

vätskesystem med en ryggsäck innehållande fickor för förvaring kan också vara till hjälp. Detta gör det möjligt att göra andra grundläggande saker som kan vara nödvändiga, såsom snacks, en tändare, en kniv, och en ficklampa om vätskesystem skall användas under vandring. Ryggsäcken bör också vara tillverkade av slitstarkt material för att ge tillräckligt skydd åt urinblåsan för vätskesystem.

Det finns också flera tillbehör som kan köpas för ett vätskesystem, inklusive strypventiler att förhindra att slangen läcker när den inte används. Armbågar kan även köpas för bettet ventil för vätskesystem för att skapa en korrekt vinkel för att använda systemet bekvämt. Slang ankare kan användas för att hålla slangen i en viss position för att undvika trassel. Isolering för att slangen kan också köpas i syfte att hjälpa till att hålla den flytande i en behaglig temperatur. Dessa tillbehör är oftast inte ingår i ett vätskesystem. Snarare kan de köpas separat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.